Haberler

Özge Özpirinçci evli mi? Özge Özpirinçci hamile mi? Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 6 yıldır birlikte olduğu Burak Yamantürk'ten hamile olduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine Özge Özpirinçci'nin özel hayatı merak edildi. Peki, Özge Özpirinçci evli mi? Özge Özpirinçci hamile mi? Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında? Özge Özpirinçci hayatı ve biyografisi nedir?

Yaklaşık 7 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci'nin hamile olduğu iddia edilmiş, ünlü oyuncu haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile doğrulamıştı. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 6 yıldır birlikte olduğu Burak Yamantürk'ten hamile olduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine Özge Özpirinçci'nin özel hayatı merak edildi. Peki, Özge Özpirinçci evli mi? Özge Özpirinçci hamile mi? Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında? Özge Özpirinçci hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ EVLİ Mİ?

Yaklaşık 7 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci'nin hamile olduğu iddia edilmiş, ünlü oyuncu haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile doğrulamıştı.

Özpirinçci, "9 değil 13 haftalık hamileyim. Mutluluğumuzu, heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler." ifadelerini kullanmıştı.

Çiftin nikah masasına oturması bekleniyor.

Özge Özpirinçci evli mi? Özge Özpirinçci hamile mi? Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında?

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özprinçci 35 yaşındadır. 1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu İstanbul'da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde okudu. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünden 2008 yılında mezun oldu.

Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Kanal D'de Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı. Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı.

Kanal D'de Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı. Show TV'de yayınlanan duygusal, dram, gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri oynadı.

Özpirinçci, ayrıca Zülfü Livaneli'nin yönettiği, 2010 yılında vizyona giren Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır. Ayrıca 2010'da Show TV kanalında yayınlanan ve 11. bölümü ile yayından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide "Dilruba" karakterini canlandırmaktaydı.

Anadolu Kartalları filminde Üsteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı. ATV'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı

Kayıp filminde de rol almıştır. Star Tv'de Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır.

2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Ödülü'nü kazanmıştır. 2017-2020 yılları arası FOX'ta yayınlanan Kadın dizisinde başrol olan iki çocuk annesi Bahar Çeşmeli karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu rol ile 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

FİLMLER

2010 Ayhan Hanım Bahadır Başrol Oyuncusu

2014 Böcek Burak Yardımcı Oyuncusu

DİZİLER

2012 Veda Kemal Yardımcı Oyuncusu

2013-14 Tatar Ramazan Elmas Mercan Başrol Oyuncusu

2014 Hayat Yolunda Doktor Selim Savaş Yardımcı Oyuncusu

2015 Acı Aşk Mehmet Konuk Oyuncusu

2017 İçimdeki Fırtına Fırat Yardımcı Oyuncusu

2017 Kayıt Dışı Arda Yardımcı Oyuncusu

2019 Sevgili Geçmiş Kenan Soykan Başrol Oyuncusu

2020 Ya İstiklal Ya Ölüm Hayati Yardımcı Oyuncusu

2021- Kuş Uçuşu Selim Başrol Oyuncusu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Özge Özpirinçci Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title