Haberler

Özer Özyön'den , kurumların başarılı hizmeti için ''ince fikirler'

Güncelleme:

DOĞRU FİKİR DOĞRU EKİP Uzun vadeli hedeflere sahip kurumların, başarıya ulaşması için en etkili yolun, doğru ve etkili tanıtımdan geçtiği anlayışına inanan Özer Özyön, ''İnce fikirleri'' ile kurumlara başarılı hizmet sunuyor.

Her kurumun ya da kuruluşun farkında olsa da, olmasa da bir kimliği vardır. Kurumsal kimliğin ne olduğunu anlayabilmemiz için de, üç temel noktaya bakmamız gerekmektedir. Söz konusu kurum kimdir, ne yapar, nasıl yapar? Bu sorulara vereceğimiz yanıtlar, bize, söz konusu kurumun kimliğini açıklar.

HEDEF VE BAŞARI Bir kurumun kimliğini doğru ve başarılı aktarabilmesi, o kurumun geleceği ve uzun soluklu olması açısından hayati önem taşımaktadır. Çok önemli bu sürecin en başarılı şekilde sunumu ise tanıtımdan geçmektedir. Kurumlar, yaptıkları tanıtımlar sayesinde, "hedef gruplara belirli bir konuda belirli bir tutum ve davranış kazandırabilir. Uygun, doğru teknikler ve haberleşme araçları kullanılarak aydınlatma faaliyetlerini yerine getirebilirler. Bir kurum, ''ulusal, toplumsal, öznel veya nesnel bir imgeyi (imaj) sağlık bir şekilde yaratmak için tanıtımlara başvurur.'' Doğru tanıtım sayesinde, ''bir ürün, hizmet, işletme, kuruluş, dava, fikir veya faaliyet oluşturmak istediği olumlu havayı meydana getirebilir.''

Kurum kimliği denildiğinde bir çok insanın aklına gelen ilk olgu, kuruluşun logosu, kullandığı renkler ve amblemi gibi görsel unsurlar olmaktadır. Bu unsurların, kimliğin açıklanmasında çok büyük önemi vardır. Bu büyük önem taşıyan olguların hedef kitleye aktarılmasında çeşitli tanıtım araçları kullanılır. Bunları, gazete, dergi, broşür, afiş, bültenler, radyo, televizyon, film, sergi, fuarlar, festivaller ve son dönemde büyük önem kazanan sosyal medya olarak sıralayabiliriz. Bahsi geçen tanıtım araçlarının hepsinin içinde barındırdığı, ihtiyaç duyduğu nokta ve en etkilisiyse, fotoğraf çekimi ve tanıtım filmleridir.

EN ETKİLİ ARAÇLAR Fotoğraf ve tanıtım filmleri, tanıtım araçlarından en etkili ve en verimli olanlarıdır. Fotoğraf ve tanıtım filmlerinin üstün olmasının en önemli sebepleri başında, görsel araçların diğer iletişim araçlarını güçlendirici ve destekleyici bir özellik taşımasıdır. Fotoğraf ve tanıtım filmleri iletişimi kolaylaştırması, zaman kaybını önlemesi, tekrarlanma kolaylıkları olması ve iletişime sağladığı esneklik ile önemli bir üstünlüğe sahiptir.

2014 yılında kurulan ''İnce Fikirler'' kurulduğu günden itibaren sektördeki önemli isimler ile çalışmaya devam ediyor. Özer Özyön ve ekibi 14 yıllık birikimi ile sektörün önde gelen isimleriyle, yurtiçi ve yurtdışında önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Bilinçli bir tanıtım çalışmasıyla, dikkat çekmek, ilgi uyandırmak, istek yaratmak ve harekete geçirme kararını verdiğinizde, İnce Fikirler profesyonel ekibi ve birikimi ile yanınızda.

EN İYİSİNİ YAPMAK İnce Fikirler' in kurucusu Özer Özyön : " Başarımızı müşterilerimizin bizlere duyduğu güven ve disiplinli çalışmalarımıza borçluyuz. İşimizi en iyi şekliyle, zamanında teslim etmek çok önemli. Bu konuda her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

İnce Fikirler Prodüksiyon ve Fotoğrafçılık, profesyonel fotoğraf çekimi, katalog çekimi, ürün çekimi, tanıtım ve reklam filmleri, belgesel çekimleri, masaüstü filmleri, viral filmler, portre fotoğraf çekimleri, yapım, prodüksiyon ve yönetmenlik konularında hizmet veriyor.

Yurtiçi ve yurtdışında önemli kanalların belgesel çekimlerini de gerçekleştiren İnce fikirler, yeni dönem projeleriyle de sektörde ilklere imza atmaya da devam ediyor. incefikirler.tv sayfasından referanslarını da göreceğiniz firma, işinde profesyonel dinamik bir ekipten oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Radyo Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title