Haberler

Özel Öğrenciler de Atatürk İçin Koştu

Manisa’nın Salihli ilçesinde her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen 27 Aralık Atatürk Koşusu, bu yıl yaklaşık 430 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen 27 Aralık Atatürk Koşusu, bu yıl yaklaşık 430 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün organize ettiği Atatürk Koşusu'nda Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri de katılarak Atatürk için koştu.

6 kategoride ve bin 500, 2 bin, 3 bin ve 5 bin metre mesafelerinde gerçekleştirilen yarışma sonunda küçük kızlarda Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu öğrencisi Tuğba Yılmaz 1., Fen Bilimleri Koleji öğrencisi Ceren Yılmaz 2., Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu öğrencisi Sude Bülbül 3., küçük erkeklerde Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu öğrencilerinden Camuka Böke Yeşiltaş 1., Fahri Yıldırım 2. ve Mehmet Karaaslan 3. oldu.

Yıldız kızlarda Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu öğrencilerinden Sıla Demir 1., Fadime Yılmaz 2. ve Serap Akkyol 3. olurken, yıldız erkeklerde ise 50. Yıl Ortaokulu öğrencisi Ayhan Görücü 1., Sart Mustafa Ortaokulu öğrencisi Rüştü Gökdeniz 2. ve Misak-ı Milli Ortaokulu öğrencisi Azat Tekin 3. oldu.

Genç kızlarda Türkbirliği Anadolu Lisesi öğrencisi Buse Yıldırım 1., Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yağmur Duman 2. ve Sümeyye Demir 3. olurken, genç erkeklerde ise İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ali Eren Özer 1., Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Durmuş Bozkaya 2., Durmuş Aydoğan ise 3.oldu.

Okullar kategorisinde ise küçük kızlarda 1. Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu, 2. Kabazlı Şehit İsmail Yavuz Ortaokulu ve 3. Durasıllı Mimar Sinan Ortaokulu, küçük erkeklerde 1. Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu, 2. Uğur Kiremit Ortaokulu, 3. Durasıllı Mimar Sinan Ortaokulu, yıldız kızlarda 1. Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu 2. Kabazlı Şehit İsmail Yavuz Ortaokulu, 3. Durasıllı Mimar Sinan Ortaokulu, yıldız erkeklerde 1. 50. Yıl Ortaokulu, 2. Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu, 3. Durasıllı Mimar Sinan Ortaokulu, genç kızlarda 1. Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Necip Fazlı Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi, 3. Türkbirliği Anadolu Lisesi, genç erkeklerde 1. Endüstri Meslek Lisesi, 2. İmam Hatip Lisesi 3. Sekine Evren Anadolu Lisesi oldu.

Atatürk Koşusuna katılan tüm öğrencilere meyve suyu ve kek ikramında bulunulurken, dereceye giren öğrenciler ise kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Öğrencilerin ödüllerini ise İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, İlçe Şube Müdürü Güven Akça ile okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Taytan Yerel Haberler

title