Haberler

Yüz Nakilli Cengiz Gül, AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Türkiye'de yüz nakli yapılan ikinci kişi Cengiz Gül, 1 Kasım genel seçiminde milletvekili olabilmek için AK Parti'den aday adayı oldu. Gül, "Belli zorluklardan geçmiş biri olarak, güçlü bir karakter yapısına sahibim. Hiçbir zaman yılmayan, inançlı biriyim." dedi.

1 Kasım genel seçiminde AK Parti'den aday adayı olan Cengiz Gül'ün henüz iki yaşındayken evlerinde çıkan yangın sonucu vücudunun büyük bir kısmı yandı. Gül'e 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi'nde yüz nakli yapıldı. Hacettepe Üniversitesi'nde yüz nakli yapılan ilk, Türkiye'de ikinci kişi olan Gül, sürekli kontrol altında tutulmak amacıyla Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer'in girişimiyle üniversite bünyesinde işe alındı. Şu an Hacettepe Yurdu'nda personel şefi olarak çalışan Gül, şimdi siyasete girme yolunda ilk kapı olan, parti aday adaylık sürecinin sonucunu heyecanla bekliyor. Gül'ün aday adayı olduğu AK Parti'de milletvekili adayları 18 Eylül günü netleşecek.



"BELLİ ZORLUKLARDAN GEÇMİŞ BİRİ OLARAK, GÜÇLÜ BİR KARAKTER YAPISINA SAHİBİM"

Gençliğinden beri aklında siyasete atılmak fikrinin mevcut olduğunu vurgulayan Gül, "Son 1 yıldır ciddi ciddi düşünüyordum. Bu seçimde de aday adayı oldum. Eğer aday olursam halkıma, milletime hizmet etmek istiyorum. 7 Haziran'da aday değildim. O zaman uygun olmadığını düşündüm. Hükümet kurulamayınca bunun fırsat olduğunu düşündüm. AK Parti yönetimi inşallah aday olarak gösterir. Beklentim ve temennim bu yönde. Belli zorluklardan geçmiş biri olarak, güçlü bir karakter yapısına sahibim. Hiçbir zaman yılmayan, inançlı biriyim." dedi.

"BİR ENGELLİ OLARAK OLUMLU ŞEYLER OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

AK Parti'nin son zamanlarda engellilere yönelik büyük atılımlarının olduğunun altını çizen Gül, "Bütün halkı kucaklayan bir parti. Engelli olsun, her kesimden adayları var. Engellileri de son zamanlarda aşırı destekliyorlar. Ben de bir engelli aday olarak olumlu şeyler olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Gül, son olarak terör olaylarının son bulması temennisinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacettepe Üniversitesi Cengiz Gül Ak Parti Türkiye Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (17)

Malamıney Mobil-IOS:

Arkadaşlar adamlan dalga geçmeye gerek yok AKP den aday oldu diye küçük görmeyin insan olun biraz eleştirilecek okadar adam varken lütfen yani

18
13
yanıtYanıtla
OSMANLI OCAKLARI:

AKP ÜLKE İÇİN TEHDİT OLUŞTURMASINI İSTEMEYENLER OYLARINI MHP YE VERMELİ .

6
15
yanıtYanıtla
...:

AK PARTİ YENİ YÜZSÜZLERİ İLE DAİMA İLERİYE KOŞUYOR. . .

12
7
yanıtYanıtla
dddddd:

bütün yüzsüzleri temsil edecek tamda onlara göre bir aday

8
8
yanıtYanıtla
kaptan:

partisini bulmuş iki yüzlü . dahasonrada üçyüzlüler gelir

5
10
yanıtYanıtla
tek kinim akapa:

erdoganada lazim böyle bir yüz oda yüzsüz olmus :D

8
7
yanıtYanıtla
GERCEKLER:

helal sana bu kadar bozuk yol varkan dogru yolu bulmuşun.

9
4
yanıtYanıtla
isim gerekmez!:

BİLGİ BİRİKİMİ İLE DEĞİL DE ACISI İLE DERDİ İLE OY TOPLAR. KLASİK AKP ZİHNİYETİ, MADURUM DİYE AĞLADI MI OYLAR ONUNDUR!

11
2
yanıtYanıtla
ELZ:

ADAY ADAYI . . . . SADECE

yanıt1
yanıt1
Bilinmez:

nakli yapan ekip güzel iş çıkarmış, adamın mimikleri bile var. Helal olsun

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title