Haberler

Türkiye'nin Van Damme'ı, Dünya Dövüş Oyunları'na Katılacak

Muay Thai’de 8 kez Türkiye Şampiyonu olan Ali Doğan, son 4 yılda şampiyon olmuş sporcuların katılabildiği 20-30 Temmuz’da Polonya’da yapılacak olan Dünya Dövüş Oyunlar’ında Türkiye’yi temsil edecek.

Muay Thai'de 8 kez Türkiye Şampiyonu olan Ali Doğan, son 4 yılda şampiyon olmuş sporcuların katılabildiği 20-30 Temmuz'da Polonya'da yapılacak olan Dünya Dövüş Oyunlar'ında Türkiye'yi temsil edecek.

Dünyaca ünlü aktör Jean-Claude Van Damme'ın rol aldığı ve Christopher Dubois'ı canlandırdığı 'Özgürlük Savaşçısı' filmindeki gibi dünyanın en elit sporcularının katılacağı Dünya Dövüş Oyunları'na Muay Thai dalında milli sporcu Ali Doğan, Türkiye'yi temsil edecek tek sporcu olacak.

Muay Thai Milli Takımlar Baş Antrenörü Göksel Cingöz, 20-30 Temmuz tarihleri arasında Polonya'da düzenlenecek olan Dünya Dövüş Oyunları'na Türkiye'den sadece Ali Doğan'ın Muay Thai dalında katılacağını açıkladı. Ali Doğan ile birlikte çalışan Başantrenör Göksel Cingöz, Dünya Dövüş Oyunları'na kota olarak katılınabildiğine dikkat çekerek, "Dünya Dövüş Oyunları'na son 4 yılda dünya ve Avrupa'da şampiyon olmuş sporcular katılıyor. Gerçekten kilosunda başarılı olmuş dünyanın en iyi dövüşçülerinin katılacağı bir turnuva" dedi.

Türkiye'yi oyunlarda temsil edecek olan Ali Doğan'ın Muay Thai dalında 8 Türkiye Şampiyonluğu'nun bulunduğunu söyleyen Başantrenör Cingöz, Ali Doğan hakkında şu bilgileri verdi:

"A Klas diye tabir ettiğimiz Muay Thai'de en iyilerin yarıştığı, elit sporcuların yarıştığı turnuvada 8 kez şampiyon oldu. Dünyada iki kez yarı final oynama başarısı gösterdi. Stil formasyon olarak da dünyanın kabul ettiği elit sporcular arasında Dünya Federasyonunun çağırdığı elit sporcular arasında olma başarısını gösterdi."

Muay Thai'de 8 kez Türkiye Şampiyonu olan Ali Doğan, Polonya'daki oyunlarda Türkiye'yi temsil etmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, "Muay Thai branşında A Milli sporcuyum. 8 kez Türkiye Şampiyonluğu, gençlerde Dünya 3.'lüğü ve A Klas'ta iki kez Dünya 3.'lüğüm var. Gideceğimiz organizasyon olimpiyatlardan sonra yapılan ikinci büyük organizasyon. Bu organizasyona dünyanın en iyi 8 sporcusu çağrılıyor. Bu sporcuların arasında bizi de çağırdılar. Bayrağımızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiçbir şüphemiz yok. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Jean Claude Van Damme Özgürlük Savaşçısı Polonya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title