Haberler

Oyuncu Yalçın Güzelce Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beynindeki  tümöre yenik düşerek önceki gün yaşamını yitiren usta oyuncu Yalçın Güzelce'nin cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğleyin kılınan namazdan sonra Topkapı'daki Çamlık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"Davacı", "Değirmen", "Piano Piano Bacaksız" ve "Polizei" gibi birçok sinema filmi ile "Kurtlar Vadisi-Pusu", "Cennet Mahallesi", "Hayat Apartmanı" gibi birçok dizi filmde rol alan Yalçın Güzelce'nin cenaze törenine, Kadir İnanır, Tarık Akan, Rutkay Aziz, Mustafa Alabora, Erhan Yazıcıoğlu, Menderes Samancılar, Meral Çetinkaya, Ayten Uncuoğlu, Suna Selen, Berhan Şimşek ve Yalçın Dümer gibi ünlü oyuncular katıldı.

Usta oyuncunun eşi Nilgün Güzelce, tabutun başında bir süre bekledikten sonra taziyeleri kabul etti. Daha sonra helallik alınarak cenaze namazı kılındı.

SANATÇI DOSTLARI TABUTUNU OMUZLARDA TAŞIDI

Cenaze töreninin ardından Güzelce'nin tabutu, cenaze aracına kadar oyuncu dostlarının omuzlarında taşındı. Tabut araca konulurken Nilgün Güzelce tabuta dokunarak gözyaşı döktü.

Usta oyuncunun cenazesi Topkapı'daki Çamlık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN"

Cenaze töreninden önce basın mensuplarının mikrofon uzattığı usta oyuncunun eşi Nilgün Güzelce, "Işıklar içinde uyusun" dedi.

"ÇOK ACILAR ÇEKTİ"

Tiyatro yönetmeni ve oyuncu Rutkay Aziz, "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı kaybettik. Hem tiyatrocuydu hem dostumuz hem arkadaşımızdı. Çok acılar çekti. Çok üzülüyoruz açıkçası. Deli-doluydu, çok büyük heyecanı olan bir çocuktu. Geçimsiz, sürekli tartışan bir adamdı ama kalbiyle, yüreğiyle de çok güzeldi. Soyadı gibi güzel bir adamdı" diye konuştu.

"UMARIM GERİDE KALAN SANATÇILARA SAHİP ÇIKILIR"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve oyuncu Erhan Yazıcıoğlu da, tiyatro ve sinema camiasına başsağlığı dileyerek, "Soyadı gibi güzelce bir adamdı. Güzel adamdı, doğal adamdı. Yani bu piyasada tanıdığım; olduğu gibi görünen, içi dışı bir adamlardan biriydi. Herkes için birtakım şeyler söylenir; ama bunlar gerçekten Yalçın'a yakışan, Yalçın'ı anlatan kelimeler… 80'li yıllardan beri tanıyorum. Almanya'da yaşıyordu. Orada tiyatro, sinema yapıyordu. ve 'Almanya Acı Vatan' filminin dublajını yönetirken tanışmıştık. O günden son güne kadar hep olduğu gibiydi. O yüzden böyle değerleri erken yitirmek gerçekten üzüyor. Bir de o kadar az kaldı ki adam gibi adam, umarım geride kalan sanatçılara sahip çıkılır" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Yazıcıoğlu Yalçın Dümer Rutkay Aziz Teşvikiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title