Haberler

Oyuncu Serel Yereli, Bu Sefer de Çıplak Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Oyuncu Serel Yereli, instagram hesabından çıplak fotoğrafını paylaştı. Yerel'in cesur paylaşımı ise sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Bodrum Masalı dizisiyle tanınan Serel Yereli, sosyal medyada cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin zengin ama mutsuz kızını başarıyla canlandıran Serel Yereli, dizinin bitmesinden sonrabavulunu toplayıp yurt dışına gitti.

ÇIPLAK SİLÜETİNİ PAYLAŞTI

Milano'da yaşayan ve Kerimcan Durmaz'ın da çok yakın arkadaşı olan Murat ile beraber zaman geçiren Serel Yereli, kaldığı evden paylaştığı fotoğrafla tartışma yarattı. Kapının arkasındaki çıplak siluetiyle görülen Serel Yereli, bu fotoğrafa şu notu düştü: "Perdenin arkasında, pandomimde… Şov devam etmeli! Kalbimin içinde makyaj kırılıyor, dökülüyor olabilir ama gülümsemem hala devam ediyor"

Oyuncu Serel Yereli Çıplak Fotoğrafını Paylaştı

Oyuncu Serel Yereli Çıplak Fotoğrafını Paylaştı

Oyuncu Serel Yereli Çıplak Fotoğrafını Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Serel Yereli Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

blade:

bu gibi hatunlar soyunuyor millet azıyor bunlara yaklaşamadığı için vatandaşın kızına taciz hatta tecavüz ediyor sonra bunlar çıkıp namus timsali açıklamalar yapıyor. .

27
8
yanıtYanıtla
A:

Bunlara yaklasamadigi için ne demek ya aptal herkes istediginj yapar günahı sevabı size mi düşüyo azmasin o zaman millet

yanıt0
yanıt3
semra:

bizim kafamiza tas yagmuyor ya allahim senin merhametin ne kadar büyük..iğrençlik hat safhada..kiyamet daha da yaklaşıyor bunu iice görüyoruz.okadar ahlak yoksunu insanlar varki bu tarz işlerle bi yere gelincegini zannediyor hala yavrucuk ne yapsin ama.bunun da banu alkanla bi akrabaligi var heralde :))

18
8
yanıtYanıtla
Altug:

İman edenler içinde edepsizliğin yayılmasını arzu edenler var ya, onlar için dünyada da âhirette de korkunç bir azap öngörülmüştür. Allah bilir ama siz bilmezsiniz. NUR SURESI 19//////////////////////////////////////////////////////////Hadi simdi de ovgu dolu sozler dizinde goreyim sizi. . Zerre Allah inanciniz varsa lanet olsun ahlaksizligi yaymayan calisanlara dersiniz. . .

22
2
yanıtYanıtla
Londoneye:

Ahlaksızlık sadece soyunmakmı? Hırsızlık, tecavüz, cinayet, yobazlık, cahillik, aymazlık, zulüm, bilgi kirliliği, eğitimsizlik, düzensizlik, tembellik. . . . . . . . . . soyunmanın yanısıra bu millet Ahlak zabıtası oldu. .

yanıt3
yanıt7
Londoneye:

İslama enyakın yaşayan ülkeleri araştır. !! İslam ülkeleri kaçıncı sırada. . . ? Avrupa ülkeleri islama daha yakın olduğunu göreceksin . . biraz okuyun, araşrırın. . . burda makara yapma. Lütfen. .

yanıt3
yanıt4
ENES:

AHLAKSIZLIĞIN ADI NE ZAMANDAN BERİ CESURLUK OLMUŞ . ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.

20
2
yanıtYanıtla
FARUK:

BAYANLARA TUZAK VAR. AHLAKSIZLIĞI CESURLUK OLARAK GÖSTERİYORLAR

yanıt9
yanıt2
FARUK:

BAYANLARA TUZAK VAR. AHLAKSIZLIĞI CESURLUK OLARAK GÖSTERİYORLAR

yanıt5
yanıt2
FARUK:

BAYANLARA TUZAK VAR. AHLAKSIZLIĞI CESURLUK OLARAK GÖSTERİYORLAR

yanıt2
yanıt0
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title