Haberler

Oyuncu Başak Sayan'ı, Yıkan Ölüm Haberi!

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda 17 yıl birlikte yaşadığı köpeği Max için hayranlarından dua isteyen Başak Sayan, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal notla duyurdu.

Geçen ay 17 yıllık köpeği Max için hayranlarından dua isteyen Başak Sayan, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal notla duyurdu.

"9 YAVRUNUN EN ZAYIFI AMA SAVAŞÇIYDI"

Başak Sayan Instagram hesabından şu ifadeleri kullandı: "3 gün önce doğum günüydü. 15.Kasım.2001 doğumluydu. 17 yılı geride bıraktı o gün. Doğduğu günü hatırlıyorum da; 9 yavrunun en zayıfı ama savaşçısıydı. Bu kadar uzun süre hayatta kalması da bu yüzden. Görür görmez aşktı bizimki. Tam 17 sene her anımda yanımdaydı benim. Bütün zor ve iyi zamanlarımda.

Oyuncu Başak Sayan'ı Yıkan Ölüm Haber!

"SABAHA KARŞI TİTREYİP AĞLAYARAK İNLEDİ"

Her gece ona sarılarak uyudum ben doğduğundan beri. Evlendikten sonra da eşimle aramızda yatmaya devam etti. Çok iyi huylu bir candı. Gözümün içine öyle bir bakardı ki içim erirdi.

Dün gece çok kötüleşti aniden. Sabaha kadar titreyip ağlayarak inledi. Sabaha kadar yanımda yatırıp sakinleştirmeye çalıştım ama sakinleşmedi bir türlü. Derken sabaha karşı 5'e doğru uyudu. Bugün sabah ona haftalardır yaptığım gibi şırınga ile suyumu içirdim, yemeğini yedirip ilaçlarını içirdim.

Oyuncu Başak Sayan'ı, Yıkan Ölüm Haberi!

"KALP ATIŞLARI ÇOK YAVAŞTI"

Öğlen 12 gibi annem ona sıcak duş aldırıp rahatlatayım dedi, yıkadık, çok hoşuna gitti, sıcak suyun altında uyudu. Ama sonrasında kötüleşti yeniden. Bir gece evvel ailemi aramıştım, hepsi geldiler bugün beni yalnız bırakmamak için. Max hepsini gördü teker teker.

Akşamüstü dedim ki biraz kucağımda dursun. Kucağıma aldıktan sonra biz biraz yalnız kalalım dedim herkese. Odama gelip yatağa oturdum ve onu ne kadar sevdiğimi söyledim okşayarak. Kalp atışları çok yavaştı.

Oyuncu Başak Sayan'ı, Yıkan Ölüm Haberi!

"KUCAĞIMDA DOĞDU, KUCAĞIMDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU"

Sonra içimden bir ses melekleri çağırmamı ve onun acısını azaltmalarını istememi söyledi.Bu esnada vücudu kasıldı birkaç defa. Cümlem bittiğinde kalp atışları sonlanmıştı. Kucağıma doğdu, kucağımda hayata gözlerini yumdu. Ben bana ait olduğunu sansam da asıl ait olduğu Yaradan'a döndü sonunda.

"SAYENDE GERÇEK SEVGİYİ, SADAKATİ, SABRI ÖĞRENDİM"

Evrende hiçbir enerji kaybolmaz. Ben bana geri döneceğini biliyorum. O vakte kadar bu acıya katlanmaya çalışacağım. Seni çok seviyorum Max. Bana yaşattığın tüm güzel duygular, öğrettiğin tüm erdemler için teşekkür ederim. Sayenden gerçek sevginin, sadakatin, sabrın ne demek olduğunu öğrendim. Senden ayrılmak hayatımdaki en zor şey. Ben sensiz hayatın ne demek olduğunu bile bilmiyorum ki. Ama biliyorum ki bana geri döneceksin.

Ve son söz; Allah'ım! Onu bana yolladığın, yol arkadaşım olmasını sağladığın için şükürler olsun sana. Lütfen onu bana geri yolla, hangi formda olursa olsun... Teşekkürler..."

Oyuncu Başak Sayan'ı Yıkan Ölüm Haber!

Oyuncu Başak Sayan'ı Yıkan Ölüm Haber!

Oyuncu Başak Sayan'ı Yıkan Ölüm Haber!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Başak Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (104)

aa:

ALLAH SIZI ISLAH EYLESIN. BIRGARIBANA BIR ASKERE DUA ET. VATANNIA DUA ET

32
31
yanıtYanıtla
NERDEN BİLİYORSUN:

Sen nerden biliyorsunda insanları yargılıyorsun hayatında kaç kere insan sevdin de hayvan seveceksin o zaman bırak insanların duygularını sen dua et ölen köpek için bile olsa biraz insan ol senin gibiler yüzünden her ne kadar kötülük varsa orataya çıkıyor Allah seni ve senin gibi düşünenleri ıslah etsin bir bitin artık

yanıt14
yanıt10
İlber Ortaylı:

Çok üzülmüş belli. Baksana giyinmeyi bile unutmuş!

26
17
yanıtYanıtla
Mukaddes Çimen:

sığrsın sığ bir adamsın fake İlber

yanıt8
yanıt12
Misafir:

Sen oturda kendi haline ağla çırılçıplak pozlar verip başka insanlarıda günaha sürüklüyorsun bu pozlarınla asıl senin duaya ihtiyacın var ALLAH seni ve senin gibileri islah eylesin

19
13
yanıtYanıtla
dede:

sende öküz gibi bakma

yanıt8
yanıt12
.:

günaha niçin sürükleniyorsunuz başkasının yaptığı eylemden ötürü?

yanıt0
yanıt0
9 Biraderler:

Geri Zekalı, dua istemiş! Dinden imandan ahiretten haberi yok ölmüş hayvana dua istemiş. Sen önce kendin için dua et ve kendin için dua iste, anana babana ebene dedene dua iste. Hayvan sevgisi başka ölmüş hayvana dua istemek başka.

18
14
yanıtYanıtla
istanbullu zeynep aşkım:

kendine sabır için istemiş dua yı dua herşey için yapılır herşey canlıdır ölü olan sadece senin gibi insandır sen anlamasın şünki bir insana geri zekalı demek ölü olduğunun işaretidir o sadece sevmiş sen sevgiden anlamazsın sana tavsiyem arkadaşlarını sev

yanıt4
yanıt6
zaza:

çok üzüldük bayraklar yarıya inmeli 1 hafta

15
16
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title