Haberler

Oyuncu Başak Parlak Yamaç Paraşütüyle Uçtu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne tatil için gelen sinema ve dizi oyuncusu 27 yaşındaki Başak Parlak, 1965 rakımlı Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçtu.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne tatil için gelen sinema ve dizi oyuncusu 27 yaşındaki Başak Parlak, 1965 rakımlı Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçtu.

'Doktorlar', 'Fikrimin İnce Gülü, 'Bugünün Saraylısı', 'Uygun Adım Aşk' ve 'Sevdam Alabora' dizileriyle 'Şevkat Yerimdar' ve 'Neva' gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu Başak Parlak, Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ne tatil için geldi. Birlikte tatil yaptığı kız kardeşi Burcu Parlak ile birlikte yamaç paraşütüyle uçmak isteyen Parlak, 1965 rakımlı Babadağ'ın 1800 metre pistine çıktı. Güzel oyuncu, özel bir firmadan yamaç paraşütü pilotu Sebahattin Kılıç, kız kardeşi ise Halil Kayır ile tandem (ikili) atlayış yaptı. Arka arkaya havalanan abla kardeşin paraşütleri, yükselen hava akımıyla 2500 metre yükseğe çıktı. Uçuş için farklı bir güzergah seçen Parlak, dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu'nu gökyüzünden izleme fırsatı buldu.

GÖKYÜZÜNDE ŞARKI SÖYLEDİ

Pilot Sebahattin Kılıç'a 'Sebo' diye seslenen Başak Parlak, yükseklik ve uçuşun detayları hakkında bilgi aldı. Parlak, pilotuyla gökyüzünde şarkı da söyledi. Ölüdeniz üzerine geldiğinde pilotun yaptığı akrobatik hareketler Parlak'ı heyecanlandırdı. Daireler çizerek hızla alçalan paraşütte cesaretiyle dikkati çeken güzel oyuncu, çığlıklar attı. 1 saat 10 dakika havada kalan Parlak, Belceğiz Plajı'na sorunsuz indi.

'YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPMAK ÇOK GÜVENLİ'

Paraşüt pilotu Sebahattin Kılıç'a teşekkür eden Parlak, Babadağ'dan havalandıktan sonra Kabak Koyu'na doğru uçtuklarını söyledi. Uzun ve keyifli bir uçuş gerçekleştirdiklerini anlatan Parlak, 2'nci kez Babadağ'dan yamaç paraşütüyle havalandığını kaydetti. 2 haftada bir Fethiye'ye gelip yamaç paraşütü yapmak istediğini aktaran Parlak, yamaç paraşütü yapmanın çok güvenli olduğunu vurguladı. Kız kardeşiyle tatil yaptıklarını kaydeden Parlak, yeni bitirdiği sinema filminin ardından kendisinin de tatile çıktığını vurguladı. 'Şevkat Yerimdar 2' filminin Kasım ayında vizyona gireceğini hatırlatan Parlak, yeni sezondan itibaren dizi projeleriyle tekrar televizyon ekranlarında boy göstereceğini sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

SEBAHATTİN KILIÇ Fethiye Babadağ Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title