Haberler

Gözü dönmüş cani, otomobiliyle köpeklerin üzerinden geçti! O anlar kamerada

Güncelleme:

Balıkesir'de otomobilin benzin istasyonunda pompaların önünde yatan iki köpeği ezme anı güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Sürücü durmayarak yoluna devam ederken; köpeklerden biri öldü, yaralı köpek de veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

Dün sabah saatlerinde Erdek ilçesindeki bir benzin istasyonunda meydana gelen olayda benzin istasyonuna gelen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 KNT 11 plakalı otomobil, pompaların önünde yatan iki köpeğin üzerinden geçti.

ALDIRIŞ ETMEDİ

Köpekler olayın ardından yerden kalkıp koşmaya başlarken, otomobil sürücüsü ise yoluna devam etti. Bir süre sonra köpeklerden biri istasyonda yere yığılarak öldü. Ağır yaralanan diğer köpek ise çevredekilerin yardımıyla veterinere götürülerek, tedaviye alındı.

Gözü dönmüş cani, otomobiliyle köpeklerin üzerinden geçti! O anlar kamerada

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Otomobilin, köpekleri ezdiği anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Hayvan Hakları Federasyonu'nun (HAYTAP) sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülere, tepki yağdı. HAYTAP'ın şikayeti üzerine otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (15)

savcı:

Allah belanı versin. . Seninde üzerinden araba geçsin inşallah. .

21
3
yanıtYanıtla
gurbetci:

Hangisi hayavan sizce ne yapti o kopekler sana insan gorunumunde hayvan dahi diyemiyecegim hayvanlar keyfi oldurmez Allah sorar sana

11
1
yanıtYanıtla
hayvanlar:

Hadislerimizden bazıları ;“Kim bir canlıyı/hayvanı, bir kuşu haksiz yere öldürürse, kıyamet günü ondan şikâyetçi olacaktır. '' (Kenzu’l-Ummal, h. no: 39968)“Kim haksız yere bir serçe kuşunu öldürürse, kıyamet günü Allah onu sorguya çekecektir. '' (Kenzu’l-Ummal, h. no: 39969)“Kim boş yere bir serçe kuşunu öldürürse, kuş kıyamet günü onu Allah’a şikayet edecek ve şöyle diyecektir: ‘Ya Rabbi! Şu adam beni (yemek gibi) bir menfaat için değil, (sırf eğlence olsun diye) boş yere öldürdü. ''” (Nesâî, )

6
2
yanıtYanıtla
DİYOJEN:

GEL DE BANA BURADA YARADANIN AMACINI AÇIKLI. yarattığın Kötü işte kabul et ve bitsin bu saçma düzen. yok ben zevk alıyorum aslın da sizler şeytanın çocuklarınız dersen anlarım. Ama bu mazlumlara acı bari. bizlere ne istersen yap.

6
2
yanıtYanıtla
İşte bu.:

Sonunda benim gibi düşünen birisini buldum yaw

yanıt0
yanıt0
diyojen:

Adaletin olmadığı yerde acı kan gözyaşı be ÖLÜM OLUR. Bunu bu kadar kolay yapması onu yargılayacak cezalandıracak bir hukuk olmaması. Yakalansa bile elini cüzdanına götürüp 3kuruşa gülerek devam edecek. ÇÜNKÜ Bazıları bu ölümler üzerinden besleniyor ticaret yapıyor. YOKSA NEDEN BİR TÜRLÜ ÇIKMIYOR YASA. . .

5
0
yanıtYanıtla
Apache:

Aynen öyle.. Yani hayvanları mal olarak değil can olarak nitelemek çokmu zor yasa da.? 18 senedir tek başına ülkeyi yönetenler neden bu yasayı çıkaramıyorsunuz? Meclis çoğunluğu sizde isterseniz 5 dk da çıkarırsınız ama nedense çıkaramıyorsunuz. Hayvanlardan kimin ne gibi bir çıkarı olabilir? Kimden korkuyorsunuz? O halde sizlerde hayvan düşmanı oluyorsunuz..

yanıt0
yanıt0
Odun Adam:

Bence sürücü köpekleri farketmiyor.

0
5
yanıtYanıtla
Offff:

Allah belanı versin inşallah sende o köpek gibi ezilirsin hayvan adam

3
1
yanıtYanıtla
Köpekleri:

Lutfen arama kurtarma işlerinde kullanmayın. İnsanlar bunu hak etmiyor. Canı isteyince köpek kıymetli canı istemeyene eşya hükmünde! Kanunda hangi hakla köpekten eşya diye bahsediliyor!!! Madem eşya da neden yararlı işlerde kullanıyosunuz! Ya kanunu değiştirin,ya da hayvanlardan faydalanmayın! Ne bu yaaa! Can bu can! Oyuncak değil! İnsanlığınıza başliyim sizin.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title