Haberler

İstanbul'da otobüs şoförü ile öğrenci arasında 'Boş akbil' tartışması yaşandı

Güncelleme:

Fatih Kocamustafapaşa-Taksim seferini yapan otobüste, İstanbulkart'ında para olmadığı halde araca binen bir öğrenci ile şoför arasında tartışma çıktı. Şoförün ısrarlarına rağmen otobüsten inmeyen öğrenci "Güvenlik güçlerini de çağırabilirsiniz" diyerek karşılık verdi.

Fatih Kocamustafapaşa- Taksim seferini yapan otobüste, İstanbulkart'ında para olmadığı halde araca binen bir öğrenci ile şoför arasında tartışma çıktı. Tartışma, yolculardan biri tarafından kaydedilirken görüntülerde şoförün öğrenciye inmesi konusunda baskı yaptığı, öğrencininse inmemek için direndiği görülüyor.

Olay, Fatih Kocamustafapaşa- Taksim seferini yapan bir otobüste dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otobüse binen bir öğrenci İstanbulkart'ını (Akbil) ödeme cihazına okuttu fakat cihaz "Boş kart" uyarısı verdi. İstanbulkart'ında para olmayan öğrenci ödeme yapamadı. Öğrenci, ödeme cihazının "boş" uyarısı vermesine rağmen otobüse bindi. Şoför ödeme yapamayan öğrenciden otobüsten inmesini istedi. Öğrencinin inmek istememesi üzerine ise tartışma çıktı.

"HAYIR İNMİYORUM! İNDİREMEZSİNİZ"

Şoförün, "Neden inmiyorsun?" Sorusu üzerine öğrenci, "Hayır inmiyorum! İndiremezsiniz. Kayıtlara girdiğinizde zaten benim öğrenci kartım görünecektir" dedi.

Şoför ise "Öyle bir şey yok kardeşim. Akbilin geçerse bineceksin, geçmezse ineceksin" diyerek öğrenciden inmesini istedi.

"AKBİLİM YOK GEÇEBİLİR MİYİM' DİYECEKSİN!"

Öğrencinin, "Siz kimsiniz?" şeklinde karşılık vermesi üzerine şoför, "Ben bu aracın sahibiyim. Bu araba özel araba. Böyle bir dünya yok. Akbilin boş, çekip gitmek yok. Burada eşek başı yok. Konuşacaksın. 'Akbilim yok geçebilir miyim?' diyeceksin. Neden böyle yapıyorsunuz?" dedi.
Öğrenci ise "Açıklama yapmak durumunda değilim. Mevzu gayet net" şeklinde cevap verdi.

"EMNİYET MENSUPLARINI DA ÇAĞIRABİLİRSİNİZ"

Şoförün, "O zaman ben de seni mecbur taşımak zorunda değilim" demesi üzerine öğrenci, "Korana döneminde kimsenin kartını almaya mecbur değilim. Beni indiremezsiniz. Emniyet mensuplarını da çağırabilirsiniz" dedi.

Şoför, "Bela mısın? Sen belasın. Aşağı iner misin?" diyerek yeniden öğrencinin araçtan inmesini istedi. Öğrenci ise "Siz şu anda terbiyesizliğinizin farkında mısınız? Kimseden kart rica etmek zorunda değilim. Acelem olduğu için de inemedim" dedi.

Bu sırada otobüs son durağı olan Taksim'e geldi. Öğrencinin son durakta otobüsten inmesiyle tartışma sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocamustafapaşa İstanbulkart Taksim Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Tuğra:

Yeni nesil diyeceğim ama genel olarak çok insanda var. Akbil yok vs gibi mazeretini bildirse adam bişey demeyecek (diyenler var elbet) ama özür dileyerek izin istemek gerek. İETT özel halk otobüsü bu adamlar para ödüyor. Çocuk da çok ukala

20
1
yanıtYanıtla
İlginc:

Şöfor haklı

yanıt7
yanıt1
FATİH:

EŞŞEK SUDAN GELENE KADAR DÖVECEKSİN BÖYLE ÇOCUKLARI ADAM OLMAZ BU ŞEREFSİZLER.

16
2
yanıtYanıtla
okur:

tam bir ergen terbiyesizliği

16
2
yanıtYanıtla
Doktor:

Öğrenci arkadaşa helal olsun parası yok akbili basmamış vergilerimizle yıllardır suriyelilere bakıyoruz ilk önce kendi vatandaşımıza bakalım

6
12
yanıtYanıtla
ADA:

Hep suriyelilermi bedava binecek

6
10
yanıtYanıtla
adanalı:

soför haklı ama dövse suçlı ahh ben olaçaktım orda ahh

14
2
yanıtYanıtla
İlginc:

Kardeşim paran toksa şöfrre güzel de param yok binebilirmiyim? Şöfrrde sana hayır demez zaten. Ama sen zorbalık yapıp sahgısızlık haparak param yomsada binerim inmem dersen terbiyesizliktir

13
2
yanıtYanıtla
HÜSEYİN ÖLÇEK:

şöför haklı seni dik dik konuşmana rağmen gövmemiş o ilk okul mezunu belki sabırlı davranmış sen üniversiteli tüküreyim senin tahsiline konuşmayı bile becerememişsin senin bu ülkeye millete verebileceğin hiç bir şey yok ÖKÜZ e tahsil ne yapsın ?????

13
1
yanıtYanıtla
keko:

aylık 50 TL zaten öğrenci akbili, öğrenci kaşınmış ona orda güzel bir zopa iyi gelirdi.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title