Haberler

Osmaneli'nde "Hz. Peygamberimiz ve Gençlik" Konulu Konferans

Bilecik’ in Osmaneli ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilciliği tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Hz. Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans düzenlendi.

Bilecik' in Osmaneli ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilciliği tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle "Hz. Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

Osmaneli İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen konferansın sunumunu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilci İbrahim Daş yaptı. Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Rüstem Paşa Camii imam Hatibi Kadir Sungurun okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansa Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Konferansta konuşan İlçe Vaizi Serkan Yalçın "Diyanet İşleri Başkanlığımız bu sene Mevlid-i Nebi Haftası'nda işlenmek üzere 'Hz. Peygamberimiz ve Gençlik' konusunu seçtiler. Bu hafta boyunca insanlarımızın yaşadığı her yerde bu etkinlikler devam etmektedir. Gençlik insanının hazinesidir. Gençlik insanın hayata hazırlandığı, bir yandan da kendini yetiştirdiği, aslında hem dünyasını hem de ahiretini inşa ettiği bir dönemdir. Rabbim gençlerimizi güzel yolda, Peygamber Efendimiz yolunda ömürlerini harcamayı nasip etsin. Bizim bir sorumluluğumuz ve zorunluluğumuz var. Peygamberimizi her yaştaki insanı örnek alma zorunluluğu var. Peygamber Efendimizi örnek alırken, çocuğumuza, çevremizdeki insanlara da örnek olma sorumluluğumuz var. Örnek alma zorunluluğumuzu ve örnek olma sorumluluğumuzu yerine getirmek gerçekten zor" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaneli Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title