Haberler

Oryapı Kartepe'de Açıldı

Güncelleme:

Oryapı İnşat, Nakliye, Tekstil, Taahhüt adlı işletmenin açılışını Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yaptı.

Kartepe'nin genç başarılı girişimcilerinden Zekai Oruç'un sahibi olduğu Oryapı İnşat, Nakliye, Tekstil, Taahhüt adlı işletmenin açılışını Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yaptı.

İstasyon Mahallesi Atakan Caddesi No:34 adresinde temelden çatıya çözüm ortağınız sloganıyla faaliyet gösterecek ORYAPI İnşaat, Nakliye, Tekstil, Taahhüt'ün açılışı renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Zekai Oruç'un ev sahipliğindeki açılışa Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, MHP eski il başkanı Nurdoğan Kaçar, siyasi partilerin Kartepe Belediye Meclis üyesi adayları, iş ve siyasetin eskitemediği renkli simalardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış konuşması yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepe sahip olduğu değerlerden dolayı yoğun bir ilgi görürken hızlı bir değişim ve gelişim de sergilemekte. Bu da hizmet sektörünü tetiklemekte. Bugün de böylesi güzel bir işletme ile bu sektöre yeni bir katılımın sağlayan Zekai kardeşimizin heyecanına ortak olmak için hep bir aradayız. Allah kendisine hayırlı kazançlar nasip etsin" dedi.

Yapılan dua ardından Belediye Başkanı Karabalık ve başkan adayları hayırlı olsun dilekleri eşliğinde açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title