Haberler

Orlando Bloom'un Yeni Sevgilisi

Kısa bir süre önce manken eşi Miranda Kerr ile yollarını ayıran Orlando Bloom, kalbinin kapılarını yeni bir aşka açtı.

Orlando Bloom, önceki akşam Los Angeles'ta bir restoran çıkışında 24 yaşındaki Fransız oyuncu Nora Arnezeder ile birlikte görüntülendi. Ünlülerin uğrak yeri olan restorandan yalnız başına çıkan 37 yaşındaki Bloom, bir süre sonra motosikletiyle gelip kendisini bekleyen Arnezeder'i aldı.

Bloom, güzel oyuncunun motosikletin arka koltuğuna oturmasına yardımcı oldu. Sonra da hızla oradan uzaklaştı. Bloom ve Arnezeder'i gören ve Daily Mail'e konuşan bir tanık çiftin yaklaşık iki saat boyunca sohbet ettiğini söyledi. Aynı kaynak "Köşe masalardan birinde oturuyorlardı ve yanlarında başka kimse yoktu" dedi.

ÇİFT BÖYLE YAKALANDI!

Son dönemde Hollywood'da da kariyer yapmaya başlayan Nora Ernezeder ile Bloom'u, Elijah Wood'un tanıştırdığı konuşuluyor. Bloom ve Wood, birlikte oynadıkları Yüzüklerin Efendisi serisinden bu yana sık sık görüşüyorlar. Arnezeder ile Maniac adlı filmde oynayan Wood'un güzel oyuncu ile Bloom arasında çöpçatanlık yaptığı ileri sürülüyor. 1989 Paris doğumlu Nora Ernezeder, Avusturyalı bir baba ile Mısırlı bir annenin kızı. Henüz 2 yaşındayken ailesiyle birlikte Paris'ten ayrılıp Aix en Provence'a taşındıyar. 14 yaşındayken de Bali'ye gittiler. Bir yıl sonra Fransa'ya döndüler ve Arnezeder, Paris'te dans ve şarkıcılık eğitimi aldı. Daha sonra da oyunculuk kariyerine başladı.

Nora Arzeneder, aralarında Çalıntı Hayat, Düşmanı Korurken, Manyak'ın da bulunduğu Hollywood yapımlarında da rol aldı. Son olarak da Ariel Zeitoun'un yönettiği Angelique adlı filmde kamera karşısına geçti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nora Arnezeder Orlando Bloom Miranda Kerr Elijah Wood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title