Haberler

Oran'dan Sivas'a 5 Milyonluk Yatırım

ORAN'dan Sivas'a 5 Milyonluk yatırım

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan Sivas'a 5 Milyonluk yatırım

SİVAS - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan Sivas'a 5 Milyonluk yatırım.

ORAN'ın 2018 yılı içerisinde Sivas'ta yapacağı yatırımlarla ilgili Sivas Valiliği Dr. Hasan Canpolat Toplantı Salonu'nda Sivas Valiliği ve ORAN arasında mali destek programları imza töreni düzenlendi. Törene; Sivas Valisi Davut Gül, ORAN Genel Sekreteri vekili Ahmet Emin Kılcı, Sivas Belediye Başkan Vekili Ali Karaca, İl Özel İdare Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ile diğer ilgililer katıldı.

ORAN tarafından yapılan bilgilendirmede, başvuru sürecinde Kentsel ve Sosyal alt yapının iyileştirilmesi mali destek programı kapsamında 24, yeni ve yenilenebilir tarım uygulamaları mali destek programı kapsamında 14 başvuru olmak üzere toplamda 38 proje başvurusu yapıldığı belirtildi. Bu projeler Kentsel ve Sosyal alt yapının iyileştirilmesi mali destek programı kapsamında 9 proje, yeni ve yenilenebilir tarım uygulamaları mali destek programı kapsamında 4 proje, toplamda ise 13 projenin destek almaya hak kazandığı açıklandı. Mali destek almaya hak kazanan projeler ile birlikte ORAN tarafında Sivas'a 3 milyon 69.162 bin 41 TL kaynak aktarılacağı, eş finansmanlar ile beraber toplamda 5 milyon 010 bin 488,70 TL yatırımın Sivas'a kazandırılacağının altı çizildi.

İmza töreni öncesinde konuşma yapan ORAN Genel Sekreteri vekili Ahmet Emin Kılcı, " Yapılacak eş finansman ödemeleri ile beraber ilimiz 5 milyon TL'den fazla bir yatırıma ajans mali desteklerle ulaşmış olacak. Mali desteklerin Sivas ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz "dedi.

İmza töreni öncesinde konuşma yapan Sivas Valisi Davut Gül, en çok bastıranın en çok projeyi geçirdiği ve çok para aldığı bir düzen olmadığını belirterek,"İyi projeler finansmanını buluyor kötü projeler ise hiç önümüze gelmiyor. İşin özeti bu illerin birbirine kıyaslarken bu mantıkla kıyaslamak lazım " dedi.

Açıklamaların ardından slayt gösterisi ile projelerinin tanıtımı yapıldı. Program imzaların atılmasıyla sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Emin Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title