Haberler

Opet "Temiz Tuvalet Tırları" Konya'da

OPET Petrolcülük AŞ tarafından oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna Konya'da devam etti.

OPET Petrolcülük AŞ tarafından oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna Konya'da devam etti.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz seyahatleri nedeniyle OPET istasyonlarında yaşanabilecek yoğun kullanım nedeniyle, Türkiye genelinde hizmet verecek olan tırlar, Konya'daki OPET istasyonlarında da tuvaletleri hijyenik hale getirerek malzeme tedariği yapıp, OPET müşterilerine "temizlik ve hijyen" kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtacak.

Kampanya kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan ve çekici olarak Ford Trucks 1848T çekicilerinin kullanıldığı tırlar, 19 Eylül'e kadar 27 şehirdeki 208 istasyonda hizmet verecek.

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, yaptığı açıklamada, proje ile 16 yıl içerisinde 9 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini belirtti.

"Tuvaletler, bir ülkenin medeniyet göstergesidir" diyen Öztürk, Temiz Tuvalet kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra, 7,5 milyon kilometre yol kat ederek tüm Türkiye'de köy ve kasabalarında halka, okullarda öğretmen ve öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.

OPET standartlarının TSE işbirliği ile İçişleri Bakanlığı tarafından halka açık tuvaletler, işyeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılındığını da hatırlatan Öztürk, "Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Nurten Öztürk Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title