Haberler

Öner Erkan'ın Sevgilisi Beril Kayar Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Güncelleme:

Öner Erkan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıkan oyuncu ve manken Beril Kayar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Öner Erkan ile yaz başından beri aşk yaşayan Beril Kayar ve Öner Erkan aşkı henüz ortaya çıktı. Öner Erkan ile yaşadıkları aşkın ortaya çıkmasıyla gündeme gelen Beril Kayar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Beril Kayar hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

BERİL KAYAR KİMDİR?

Oyuncu ve Manken olan Beril Kayar 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Beril Kayar'ın annesi İstanbullu, babası Erzincanlıdır. Annesinin aslında Mısır kökenli olduğunu katıldığı bir röportajda belirtmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Anadolu Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Bu üniversitede lisans eğitimini tamamlayıp, halkla ilişkiler bölümünden mezun olmuştur.

Öner Erhan'ın Sevgilisi Beril Kayar Kimdir? Kaç Yaşındadır?

ÖNCE MODELLİK SONRA OYUNCULUK

Çalışma hayatına şirketlerle adım atmıştır. Başvuru yaptığı ajanslarda güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Beril Kayar, bu ajanslara bağlı olarak modellik yapmaya başlamıştır. Modelliğin ardından, oyunculukla da ilgilenen Kayar, dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak "Acayip Hikayeler" adlı dizide 'Rakkase' adlı karakterle seyirci karşısına çıkmıştır.

Öner Erhan'ın Sevgilisi Beril Kayar Kimdir? Kaç Yaşındadır?

BİR ÇOK DİZİDE ROL ALMIŞ

2012 senesinde ise "Adını Feriha Koydum- Emir'in Yolu" dizisinde'Zülal' olarak seyirciyle buluşmuştur. Zülal karakterine hayat verdiği dizide, dizinin başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın yerine Çağatay Ulusoy'un partneri olarak kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra "Arka Sokaklar" ve "O Hayat Benim" dizilerinde rol alan Beril Kayar, Dokuzuncu sezonda katıldığı Arka Sokaklar'da Komiser Deniz karakterini canlandırırken aynı zamanda O Hayat Benim dizisindeZeynep karakterine de can vermiştir. Zeynep karakterini ünlü oyuncudan önce, dizinin eski sezonunda Aybüke Pusat canlandırmıştır. Dizilerin haricinde Beril Kayar "Soygun" adlıfilm projesinde de yer almıştır.

Öner Erhan'ın Sevgilisi Beril Kayar Kimdir? Kaç Yaşındadır?

"TEK EŞLİLİK VE AŞKA İNANMIYORUM"

Didem Soydan ile kamera karşısına geçip cesur pozlar veren Beril Kayar, "Aşk tanımınız ne?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Sonsuz aşka ve tek eşliliğe inanmıyorum. İnsan, hayvan içgüdülerine sahip bir varlık. Tek eşli olmak insan doğasına aykırı. Hepimiz bunu biliyoruz. Ama bazen kendimizi baskılıyoruz ya da kulağa romantik gelen 'sonsuz aşk' gibi kavramlara inanmak istiyoruz. Fakat şu açık: İki insanın uzun yıllar boyu beraber yaşayabilmesi ve anlaşabilmesi hayal bile değil. Ütopik, inandırıcı gelmiyor." açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Öner Erhan'ın Sevgilisi Beril Kayar Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Öner Erhan'ın Sevgilisi Beril Kayar Kimdir? Kaç Yaşındadır?Beril Kayar - Öner Erkan

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Anadolu Üniversitesi Beril Kayar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title