Haberler

Önen, Takımın Performansından Memnun

Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen, Bodrum deplasmanında lider karşısında elde edilen galibiyetin ve eksik kadrosuna rağmen sahada üstün performans sergileyen futbolcuların yüreklerini ortaya koymasının çok önemli ve sevindirici olduğunu söyledi.

Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen, Bodrum deplasmanında lider karşısında elde edilen galibiyetin ve eksik kadrosuna rağmen sahada üstün performans sergileyen futbolcuların yüreklerini ortaya koymasının çok önemli ve sevindirici olduğunu söyledi.

Bodrumspor maçını kardeşi Ayşe Önen ile birlikte tribünden izleyen Türkiye Liglerinin en genç Kulüp Başkanı Mehmet Önen, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede maç sonucunu "Müthiş galibiyet, müthiş performans" olarak yorumladı. Maç sonunda soyunma odasına giderek kırmızı beyazları tebrik eden Önen, "Müthiş bir başarıya imza attınız. Sahada sergilediğiniz yürekli mücadele beni sonuçtan daha çok sevindirdi. Galibiyeti İstanbul'da meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan patlamada hayatını kaybeden şehitlerimize ve yaralanan güvenlik görevlilerimiz ve vatandaşlarımıza hediye etmek istiyoruz" dedi.

Kadrodaki eksiklere rağmen bu zor maçı kazanma adına takıma inanarak Bodrum'a geldiğini belirten Mehmet Önen "2 yıldan bu yana Başkanlığı sürdürüyorum. İlk kez bu denli inandım ve heyecanlandım. 90 dakika boyunca tüm oyuncularımız cansiperane mücadele ettiler. Sahanın her yerinde yapılması gerekeni fazlası ile yaptılar. Ortaya koydukları arzulu ve istekli futbol gerçekten takdire değer. Rakibimiz grubun lideri ve güçlü bir kadroya sahipti. Gördüm ki takımımız bu maça her yönden iyi hazırlanmış. Sahada 10 kişi kalmasına rağmen, üstelik seyirci desteğini arkasına alan lider rakibinin sahasında bu mücadeleyi görmek beni son derece memnun etmiştir. Başta takımı iyi hazırlayan hocamız Mehmet Özdemir'e ve ekibine, futbolcularımıza ve emeği geçen Dardanelspor ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Bodrumspor maçının her anlamda bir ders niteliği taşıdığına da dikkat çeken Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen şunları söyledi, "Maç bir çok yönü ile değerlendirilmelidir. Oynadığımız maç ve sonucu futbolda favori kavramı ve önyargının her zaman doğruyu yansıtmadığını ortaya koyan en iyi bir örnek olmuştur. Şampiyonluğa oynayan, lider ve çok güçlü kadro olarak değerlendirilen bir takımım, ligde tutunmaya çalışan ve üstelik as oyuncularından yoksun bir takım karşısında ezici bir yenilgi alabileceği gerçeğini yansıtan bir maç izledik. Bu maç hem her iki takım oyuncu ve teknik ekibine ders çıkarmaları açısından ciddi bir gösterge olmuştur. Demek ki başarılamayacak, aşılamayacak bir engel yokmuş. Önemli olan bu gerçeği yaşayıp, görüp bundan sonra da aynı ruh ve irade ile çalışmak, bunu sürdürülebilir kılmak ve istikrarı yakalamaktır." - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Dardanelspor Mehmet Önen Ayşe Önen Bodrum Spor Haberler

title