Haberler

Önder Kahveci kimdir? Önder Kahveci kaç yaşında, nereli? Önder Kahveci biyografisi!

Güncelleme:

FOX TV Çalar Saat programına katılan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci çeşitli açıklamalarda bulundu. Memura zam tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Önder Kahveci'nin hayatı merak edildi. Peki, Önder Kahveci kimdir? Önder Kahveci kaç yaşında, nereli? Önder Kahveci mesleği nedir? Önder Kahveci hayatı ve biyografisi nedir?

2018 yılında, 21-22 Nisan 2018 tarihinde yapılan Türkiye Kamu-Sen 6. Olağan Genel Kurulu'nda Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığına seçilmiştir. Peki, Önder Kahveci kimdir? Önder Kahveci kaç yaşında, nereli? Önder Kahveci mesleği nedir? Önder Kahveci hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde… Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

ÖNDER KAHVECİ KİMDİR?

1962 yılında Amasya-Göynücek ilçesinde doğdu. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

İlk ve Ortaokulu Göynücek'te bitirdi. Çankırı Sağlık Meslek Lisesi'nde 3 yıl okuduktan sonra Konya Sağlık Meslek Lisesi'nden 1981 yılından mezun oldu.

12 Kasım 1981 tarihinde Bitlis Sağlık Müdürlüğü'nde sağlık memuru olarak başladı.1984-1985 yıllarında askerlik görevini yerine getiren Önder Kahveci, Bitlis'ten Amasya Sağlık Müdürlüğü'ne tayin edildi. 1988 yılında Ankara Gevher Nasibe Sağlık Eğitim Enstitüsü'nü kazandı. 1991 yılında mezun olduktan sonra Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Tıbbi Teknolog olarak görev yaptı.1992 yılından itibaren Keçiören Çevre Sağlığı ve Laboratuar Sağlık Meslek Liselerinde öğretmen ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Eylül 1999 yılından itibaren Ankara Süleyman Sağlık Meslek Lisesi'nde okul müdürü olarak görev yaptı. 1992 yılından beri Türk Sağlık-Sen üyesi olan Kahveci, 1999-2001 yılları arasında Ankara 1 nolu Şube Başkanlığı yaptı. 16-17 Şubat 2002 tarihinde yapılan 1. Olağan Genel Kurul'da Genel Başkanlığa seçildi.

30-31 Mart 2002 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Kamu-Sen 1. Olağan Genel Kurulu'nda Konfederasyon Genel Mali Sekreterigörevine seçildi. Türkiye Kamu-Sen 4.Olağan Genel Kurulunda ve Türkiye Kamu-Sen 5. Olağan Genel Kurulu'nda da Genel Sekreterlik görevine seçildi.

2018 yılında, 21-22 Nisan 2018 tarihinde yapılan Türkiye Kamu-Sen 6. Olağan Genel Kurulu'nda Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığına seçilmiştir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Önder Kahveci Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title