Haberler

Sıra beklemek istemeyen şahıslar, önce doktoru sonra da polisi darbetti

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne trafik kazası sonucu gelen ve 'sıra beklemek istemeyen' kişi, iddialara göre önce doktorları sonra da olaya müdahale eden hastane polislerini yanındaki arkadaşıyla birlikte darbetti.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Travma Birimi'ne geçirdiği trafik kazası sonucu tedavi amaçlı getirilen Ersin B., aynı bölümde çalışan kadın doktor Ö.K'ye, iddialara göre, hemen tedavi edilmek ve beklememek istediğini söyledi. Doktor Ö.K de planlanan tedavi yöntemine uymasını ve sakin olup beklemesi gerektiğini söylemesi üzerine Ersin B., kadın doktora bağırarak hakaretler savurdu. Bunun üzerine aynı serviste çalışan doktor O.T., şahsın bağırmaması yönündeki ikazı üzerine Ersin B., ve yanındaki İbrahim Halil Ç., her iki doktora da saldırarak doktorları darp etti.

HASTANE POLİSİ DE DARBEDİLDİ

Doktorların saldırıya uğramasının ardından olay hastane polislerine bildirildi. İhbar alarak şahıslara müdahale etmek isteyen hastane polisi M.K. de İbrahim Halil Ç., tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi. Darp olayının ardından beyaz kod veren hastane polislerince olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

KAÇARKEN YAKALANDILAR

Saldırı olayını gerçekleştirenlerden İbrahim Halil Ç., polis ekipleri hastaneye gelmeden önce olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçarken, şüphelilerden Ersin B., hastane polisleri ve olay yerine gelen polis ekiplerince gözetim altına alındı. Kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatan polis ekiplerince İbrahim Halil Ç., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bornova ilçesi Ankara Caddesi üzerinde 35 AFC 320 plakalı araç içerisinde yanında bulunan Çetin Ö., ile birlikte yakalandı.

Önce doktoru sonra da polisi darbeden şahıslar, suç makinesi çıktı

ARAMADA UYUŞTURUCU VE TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerince yakalanan şahıslar gözaltına alınırken, şüphelilerden Çetin Ö'nün yapılan üst aramasında; bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör içerisinde 5 adet 7.65 mm fişek ile yine aynı şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Bir diğer şüpheli olan İbrahim Halil Ç'nin üzerinde yapılan aramalarda ise; bir miktar reçetesiz ilaç, şoför koltuğu yakınında bir adet 7.65 mm tabanca ile bu tabancaya ait şarjör içerisinde bir adet fişek olduğu tespit edildi. Olay yerinden kaçmayan Ersin B'nin üzerinde yapılan aramalarda ise herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, Ersin B., daha sonra Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Kimlik sorgusu yapılan şüphelilerden Ersin B'nin çocuğa cinsel istismar, kasten yaralama ve uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımından çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilirken, İbrahim Halil Ç'nin ise yapılan kimlik sorgusu sonucunda; cinsel istismar, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmanın yanı sıra 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve kullanmak ' suçundan aranması bulunduğu tespit edildi.

Öte yandan, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen doktorlar ve hastane polisi, şahıslardan şikayetçi olduklarına dair ifade verirken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ege Üniversitesi Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (7)

ellisekiz:

ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılarki başka canları yaksın diye.

8
2
yanıtYanıtla
1925 göztepe:

Verin bunların gibi pislik yaratıklara ağırlaştırılmış mühepbet hapis

4
0
yanıtYanıtla
Serap:

Neyi sorguluyorsunuz hakkındaki suçlar kayıtlar ortada. Öldürün idam edin neyin sorgusu neyin davası. Salıverin ya salın da gitsin bir çocuğu da istismar etsin bir kadını dövsün öldürsün 22 yerinden bıçaklasın uyuşturucu kullanıp yoldan geçenleri darp etsin salın sizin adaletiniz bu salıverin gitsin.

4
0
yanıtYanıtla
erkan:

adli kontrol şartıyla serbest kalırlar.

2
0
yanıtYanıtla
ANLAMADIM:

Anlamadığım konu ne biliyomusunuz geçenlerde bir haber gördüm sevgilisine bardak fırlatan bir dizi oyuncusu 35 yılla yargılanırken bu gereksiz yaratıklar nasıl sokakta serbest ?

1
0
yanıtYanıtla
Hey hey:

Haberin sonunda ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldı ibaresi yazılmamış herhalde yanlışlık olmasi lazım bir daha kontrol edin

0
0
yanıtYanıtla
gariban ehli sünnet vel cemaat üyesi:

Adalete bak vay yavrum vay

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title