Haberler

Ömer Toprak, Salah'ı Kalenin İçine Soktu

Güncelleme:

Roma-Leverkusen maçında Ömer Toprak, Salah boş kaleye gol vuruşunu yapacakken bu futbolcuya arkadan müdahale etti ve top yerine Salah kendini kale çizgisinin içinde buldu.

Bayer Leverkusen, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda, İtalya ekibi Roma'ya konuk oldu. Milli futbolcular Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun formasını terlettiği Alman ekibi, maçtan 3-2 yenik ayrılırken, yenilgiye neden olan gol penaltıdan geldi; penaltı pozisyonun kahramanı da Ömer Toprak'tı.

SALAH'I KALENİN İÇİNE SOKTU

Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak, Roma ile oynanan karşılaşmada talihsiz bir an yaşadı. 2-2 devam eden mücadelenin 80. dakikasında ceza sahasında oluşan karabolde kaleciden dönen top Roma'lı Salah'ın önünde kalmıştı. Ömer Toprak, Salah boş kaleye gol vuruşunu yapacak iken bu futbolcuya arkadan müdahale etmek zorunda kaldı ve top yerine Salah kendini kale çizgisinin içinde buldu. Pozisyon sonrası Ömer Toprak kırmızı kart görürken penaltıda topun başına geçen Miralem Pjanic, topu ağlara yolladı ve Roma'yı 3-2 öne geçiren golü attı.

"BİR ADIM GEÇ KALDIM"

Maçın son bölümlerine girilirken verilen penaltı kararını gördüğü ve kırmızı kartı değerlendiren Ömer Toprak şunları söyledi: "2-0 geriye düştük, bizim için küçük bir şoktu. İlk yarıda da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Devrede değişiklikler yaptık ve ikinci yarıya çok daha iyi başladık. 2-2'yi yakaladık.Sonra penaltı pozisyonu geliyor. Bir adım geç kaldım. Elimden geleni denedim. Hakemin pozisyonu çok iyiydi. Penaltı olduğunu gördü.

MİLLİ TAKIM KONUSU

Milli takımda Gökhan Töre ile geçen yıl Hollanda'ya karşı oynanan maç sonrasında yaşadıkları ciddi sorun nedeniyle ay-yıldızlı formadan bir süredir uzak kalan ve bu hususta geçen hafta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile de görüşen deneyimli oyuncu,
2016 Avrupa Şampiyonası'na katılacak milli takımda yer alıp, almayacağına ilişkin soruya da şu yanıtı verdi:"Ona bir şey söylemek istemiyorum. Türkiye'nin katılıyor olmasına çok seviniyorum. Arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum."

HAKAN: BARCELONA'YI REDDETMEK ÇOK ZOR OLUR

Hakan Çalhanoğlu da, Barcelona'ya gideceği iddiaları üzerine konuştu: "Ben öyle bir şey demedim ama teklif gelirse reddetmek çok zor olur..."

İŞTE O POİZSYONDAN KARELER...





Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Ömer Toprak Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title