Haberler

Olimpiyat Şampiyonlarına Valilikten Ödül

Güncelleme:

KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporcuları tam Cumhuriyet altını antrenörlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporcuları tam Cumhuriyet altını antrenörlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret eden Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kocasinan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yakup Deliktaş, Şube Müdürü Filiz Koltuk, Muay Thai Federasyon Asbaşkanı Halil Demir ile 23-30 Temmuz Tarihleri arasında Samsun'da yapılan 23'üncü İşitme Engelliler Olimpiyatlarında şampiyon olan A Milli erkek hentbol takımı sporcusu Samet Köklü, işitme engelliler hentbol milli takım antrenörü Murat Sancakçeken, tekvandoda olimpiyat şampiyonu ve olimpiyat 3'üncüsü olan Aslıhan Savan, antrenörleri Arzu-Yavuz Sayan, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda üçüncü olan Büşra Nur Koku, antrenörü Süleyman Altınok ile Dünya Oyunları'ında Muay Thai branşında 81 kiloda dünya şampiyon olan Ali Doğan ve antrenörü Göksel Cingöz elde ettikleri dereceler ve müsabakalar hakkında bilgi verdiler.

Sporcuları ve antrenörlerini makamında kabul eden Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, sporcularla tek tek sohbet etti. Ziyarette konuşan Vali Kamçı, "İstiklal marşımızı söyletip Türk bayrağımızı göndere çektirmeyi başardılar, kendilerine ömür boyu başarılar diliyorum. Ailelerine onlara büyük katkı sağladığını düşündüğüm antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Sporcularımız ve antrenörleri ile tanışmak ve ödüllendirmek için buraya davet ettim, hepsini tekrar tekrar tebrik ediyorum" dedi. Sporcuları Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Vali Kamçı antrenörlerine de başarı belgesi verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Gençlik Hizmetleri Süleyman Kamçı Halil Demir Kocasinan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title