Haberler

Oka Yılın Son Toplantısını Tokat'ta Yaptı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2018 yılının son toplantısı, ilk kez OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı başkanlığında gerçekleşti.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2018 yılının son toplantısı, ilk kez OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı başkanlığında gerçekleşti.

OKA Aralık ayı toplantısı OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'nın başkanlığı ve ev sahipliğinde Samsun Valisi Osman Kaymak, Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Tokat'ta gerçekleştirildi.

OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı toplantıda yaptığı konuşmasında, "Bu benim katılabildiğim ilk yönetim kurulu toplantısı olduğu için müsaadenizle bir hususu ifade etmek istiyorum. Bilindiği üzere son Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği görevine atandım. Bizden önceki Tokat Valisi Sayın Ömer Toraman Kütahya Valisi olarak atandılar. Aynı şekilde, önceki Çorum Valimiz Necmettin Kılıç Mülkiye Başmüfettişi olarak ve Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi 'de Çorum Valisi olarak atandılar. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu toplantımızda kalkınma ajansımız tarafından 2018 yılında uygulamaya konulan mali destek ve teknik destek programları ile 2019 yılında ajansımız eliyle veya onun destekleriyle diğer kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte bölgemizin gelişmesine katkı sağlamak üzere yapılması planlanan diğer çalışmalar hakkında istişarelerde bulunacağız. Bugün toplantımızda ayrıca, halen uygulanmakta olan mali destek programları ile fizibilite desteği, teknik destek programı ve devam eden güdümlü projelerimizin uygulama süreçleri ile dört ilimizde bulunan Yatırım Destek Ofislerimizin çalışmaları da ele alınacaktır. Elbette bu konularda varsa yaşanan aksaklıklara ilişkin alınması gereken tedbirler de görüşülecektir" dedi.

Toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Salih Yıldırım, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Tokat TSO Başkanı Dr. Ali Çelik, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve diğer üyeler katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amasya Balcı Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title