Haberler

Öğretmenden, öğrencilerine 20 dolarla hayat boyu unutamayacakları ders! Tüm sınıf pür dikkat izledi

Güncelleme:

Sosyal medyada viral olan bir videoda, öğretmenin öğrencilerine 20 dolarla verdiği ders çok beğenildi. Elindeki 20 doları büken ve üzerine basan öğretmenin "Hayatta birçok zorlukla karşılaşabilirsiniz ancak bu sizin değerinizin kaybolduğu anlamına gelmez" sözleri dikkat çekti.

Bir öğretmenin, öğrencilerine kendi öz değerlerini anlatmak adına yaptığı hareket, sosyal medyada çok konuşuldu. Sosyal deney videosu olduğu belirtilen videoda, elinde 20 dolarla sınıfa gelen bir öğretmen, "Bu parayı kim ister?" diye sordu. Tüm sınıfın parmak kaldırdığını gören öğretmen, deneyin ikinci aşamasına geçti.

PARAYI BURUŞTURUP YENİDEN SORUYOR

Öğretmen, parayı buruşturduktan sonra yeniden sınıfa dönerek "Bu parayı şimdi kim ister?" diye sordu. Sınıfın hepsinin bir kez daha parmak kaldırdığını gören öğretmen, bu sefer deneyin üçüncü aşamasına geçti.

BU SEFER AYAĞIYLA ÜZERİNE BASIYOR

Öğrencilerini paradan vazgeçirmeye kararlı olan öğretmen, bu sefer de 20 doları yere atarak üzerine basıyor ve bir kez daha sordu "Şimdi bu parayı istiyor musunuz?" öğrencilerin yine parmak kaldırdığını gören öğretmen, onlara hayat boyu unutamayacakları bir ders verdi.

"ÖZ DEĞERİNİZ HEP SİZİNDİR"

20 dolara ne olursa olsun öğrencilerin onu istediğini belirten öğretmen, "İşte sizler de böylesiniz. Hayatta başınıza birçok zorluk gelebilir, kötü durumlarda kalabilirsiniz. Ancak değeriniz hiçbir zaman kaybolmaz" ifadelerini kullandı. Söz konusu video, sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Yaşam Haberler

500

Yorumlar (7)

Mehmet:

Ezilseniz de kendinize güvenin, Geziciler gibi batıya özenmeyin demek istemiş )

49
64
yanıtYanıtla
MUSTAFA BALTALI:

Bu para deneyi tamamen algı operasyonu doların sonu geliş batmak üzere bu deney altın ile yapılmalıdır parayla degil

27
54
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Altınla olsa altını buruşturamayacak yada altını yakıp eritmesi gerekecekti bu deneyin para ile olması tam isabet olmuş öğrencilere kendilerine öz güveni verecek sağlayacak mükemmel bir deney tebrik ederiz öğretmeni !

yanıt0
yanıt0
SERKAN:

sende ülkende 1000 dolar elektrik faturası görüyüm seni

23
19
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Neyse ki verilen hayat dersi ve mücadelenin nasıl olması gerektiğine ait çok mantıklı bir örnek ama Türkiye'de değil velev ki ülkemde olmuş olsaydı bu olay bütün vermek istediği ders bir kenara bırakılır herkez bir hamasetin içine girerdi. Yinede örnek iyi olmasına rağmen TL ile değil orjinaline sadık kalarak dolar ile yapılması doğru ve gerçekçi olur.

25
8
yanıtYanıtla
Gam Inpla:

Adam hakli, layik oldugunuz sekilde yasiyormusunuz. Bizim ulkeye bak mesela :))

16
11
yanıtYanıtla
VATANDAŞ1:

para yıprandığı için  eksiğine gider bizde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title