Haberler

Son dakika haberi! Annesini öldüren şüpheli tutuklandı; azmettirdiği öne sürülen eski eş serbest kaldı

Güncelleme:

Son dakika haberler: ADANA'da tartıştığı annesi Ayşe Okuyucu'yu (40) tabancayla vurarak öldüren Kemal Bozkurt (23), tutuklandı, azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan babası Hazret Bozkurt ise adli kontrolle serbest kaldı.

ADANA'da tartıştığı annesi Ayşe Okuyucu'yu (40) tabancayla vurarak öldüren Kemal Bozkurt (23), tutuklandı, azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan babası Hazret Bozkurt ise adli kontrolle serbest kaldı.

Bozkurt ifadesinde annesinin boşanmadan önce babasını aldattığını düşündüğünü öne sürerek, "Başımızı öne eğmişti. Yolda görünce tabancayla vurdum" dediği ortaya çıktı.

Olay, 31 Mart günü saat 18.00 sıralarında Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi 3108 Sokak'ta meydana geldi. Kemal Bozkurt, 3 yıl önce babasından boşanan ve kendilerinden ayrı yaşayan annesi Ayşe Okuyucu'nun oturduğu eve gitti. Bozkurt, dayısı ile birlikte kaldığı evin önünde karşılaştığı annesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Bozkurt, belindeki tabancayı çıkararak annesine 9 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar Okuyucu'nun boyun, göğüs, kol ve karın kısmına isabet etti. Okuyucu kanlar içerisinde yere yığılırken, Bozkurt ise olay yerinden kaçtı.  İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, Ayşe Okuyucu'yu, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ayşe Okuyucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Annesini vurduktan sonra ara sokaklarda kaçarak izini kaybettirmeye çalışan Bozkurt, o sırada izinli olan özel harekat polisi tarafından yakalandı.

BABASI DA GÖZALTINA ALINDI

Polis, cinayeti azmettirdiğini değerlendirdiği baba Hazret Bozkurt'u da gözaltına alıp, emniyete götürdü. Oturduğu mahalleden dolmuş ile olay yerine geldiği belirlenen Bozkurt, annesinin boşanmadan önce babasını aldattığını düşündüğünü ileri sürdü. Bozkurt, "Başımızı öne eğdi. Yürüyüşe çıkmıştım. Annemi yolda görünce tabancayla vurdum" dediği öğrenildi. Hazret Bozkurt ise cinayetten haberi olmadığını iddia ederek, yeni bir hayat kurduğunu ve eski eşiyle yıllardır görüşmediğini söyledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kemal Bozkurt, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, baba Hazret Bozkurt ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title