Haberler

    Ödül törenine ünlü isimler akın etti!

    Güncelleme:

    Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından bu yıl 11'inci kez gerçekleştirilen "Yılın EN'leri" ödülleri, önceki akşam Yenibosna Pullman Istanbul Hotel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

    Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan'ın ev sahipliğinde, Tayyar Işıksaçan ve Ayça Kuru'nun sunuculuğunda gerçekleşen gecede sanat ve iş dünyasından birçok kişiye ödülleri takdim edildi.

    Gecede, "yaşam boyu meslek ve onur ödülleri" İzzet Günay, Nevra Serezli, Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Elif Yıldız Kıratlı ve Serdar Ortaç'a verildi. Gecede, Hande Yener, Gülben Ergen, Yılmaz Morgül, Sarp Levendoğlu, Çoşkun Sabah, Sinan Akçıl, Aslı Hünel ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

    İŞTE ÖDÜLLER

    Yılın en iyi sinema filmi: Çiçero Yılın en başarılı yönetmeni: Serdar Akar Yılın en iyi sinema kadın oyuncusu: Burcu Biricik Yılın en iyi sinema erkek oyuncusu: Erdal Beşikçioğlu Yılın en iyi kadın sanatçısı: Hande Yener / Anı Yaşa Yılın en iyi erkek sanatçısı: Sinan Akçıl / Piyanist Yılın en iyi Türk sanat müziği kadın sanatçısı: Aslı Hünel

    Yılın en iyi Türk sanat müziği erkek sanatçısı: Yılmaz Morgül Yılın en iyi polisiye dizisi: Arka Sokaklar Yılın en iyi TV sohbet programı: Teke Tek Yılın en iyi tiyatro oyunu: Markopaşa Yılın en başarılı düeti: Coşkun Sabah ve Canan Çal / Gönlümün Kıymetlisi Yılın en başarılı grubu: Kargalar Kafeste Yılın en başarılı sabah kuşağı programı: Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Yılın en iyi kadın müzik sanatçısı: Demet Akalın Yılın en iyi erkek müzik sanatçısı: Alişan Yılın en iyi TV dizisi: Savaşçı Yılın en iyi dizi erkek oyuncusu: Murat Serezli – Sarp Levendoğlu Yılın en iyi TV dizi senaristi: Süleyman Çobanoğlu / Savaşçı Yılın en iyi haber kanalı: CNN Türk Yılın en iyi kadın haber spikeri: Nazlı Çelik Yılın en iyi erkek haber spikeri: Deniz Bayramoğlu

    Neşe Sapmaz ve Senem Çakır, "Neşeli Çocuklar" adlı projesi ile "jüri özel ödülü"nü aldı.

    Sinan Akçıl, "Piyanist" albümüyle "yılın en iyi albümü erkek sanatçısı" ödülünün sahibi oldu.

    Bir daha evlenmem

    Sarp Levendoğlu, 'yılın en iyi dizi erkek oyuncusu' ödülünü Murat Serezli ile paylaştı. Aşk hayatıyla ilgili konuşmak istemeyen Levendoğlu, "Bir daha evlenir misiniz?" şeklindeki soruya "Yok" diye karşılık verdi. Levendoğlu, meslektaşı Birce Akalay ile evlenmiş, çift 2.5 yıl sonra evliliklerini sonlandırmıştı.

    Aleyna Tilki'ye hayran kaldı

    Nevra Serezli, ödülünü almaya oyuncu oğlu Murat Serezli'yle geldi. Şarkıcı Aleyna Tilki'yle birlikte rol alan Serezli, "Aleyna'nın disiplinine ve çalışkanlığına hayran kaldım. Aleyna, Türkiye'nin çok iyi bir müzikal oyuncusu da olabilir. Cemal Can da aşırı kabiliyetli bir çocuk" dedi.

    Uzun zaman sonra modacıya gittim

    Gülben Ergen, "Çocuklar Gülsün Diye" adlı projesiyle eğitime vermiş olduğu katkılardan dolayı ödüllendirildi. Ergen, "Uzun zaman sonra ilk defa modacıya gidip prova yaptım. Oldukça heyecan yaptım. Topuklu ayakkabı giydim. 'Ödül töreni var' dediler sormadım bile geldim" dedi.

    "Son 10 yılın en iyi erkek oyuncusu" seçilen Oktay Kaynarca'nın ödülünü rol arkadaşı Yunus Emre Yıldırımer aldı.

    Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği başkanı Meltem Kaya, "vakıf özel ödülü"nü aldı.

    Salim Çam, Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin bulunduğu 24 Mart 1923 yılında yayınlanmış Time dergisinin kapağını 25 bin liraya satın alarak vakfa bağışta bulundu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Murat Serezli Yenibosna İstanbul Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
    title