Haberler

Erkek Çocukları Para Karşılığı Öpüştüren Sosyal Medya Fenomeni Tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'de, erkek çocukları para karşılığında öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı için gözaltına alınan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, tutuklandı.

İzmirde, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılıp gözaltına alınan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bulut Altuğ

ERKEK ÇOCUKLARI ÖPÜŞTÜRÜP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İzmir'de, sosyal medya fenomeni olarak bilinen 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, iddiaya göre özellikle Kordon Boyu'ndaki çimlerde oturan erkek çocuklarına para verip birbirleriyle öpüştürdükten sonra kaydettiği bu anların görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşılan bu görüntüleri izleyen çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da paylaşımlarda bulunarak duruma tepki gösterdi.

TUTUKLANDI, HESABINA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Bulut Altuğ, İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gözaltına alındı. Hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' ile 'genel ahlaka ilişkin suçlar' kapsamında işlem yapılan Altuğ, bugün sevk edildiği adliyede, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Altuğ'un paylaştığı videolara da mahkeme tarafından erişim yasağı konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya gaga bulut İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

ld:

bu ulkede adalet kanunlar tam manası ıle yurutulseydı uygulansa ıdı bu ibneler bu şerefsızlığe kalkışmazlardı cunku korkuları yok ıcerı gırecekler uslu duracaklar 3 -5 ayda cıkıp tekrar şerefsızlığe devam edecekler

12
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

Ülkenin haline bakın nasıl insanlar bu güzel ülkemde barınıyor. Birazda içerde besleyelim.

9
0
yanıtYanıtla
MAHMUT:

AYRIYETTEN TİPEDE CEZA VERMELERİ LAZIM

6
0
yanıtYanıtla
izzet:

Dün akşam izledim lanet ettim. . . keşke her konuda böyle hızlı olabilsek

5
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA.:

Dışardaki insanlarla iletişim kurmada zorlukmu çekiyorsun arkadaş konusunda aradığın kişiyi bulamıyormusun rahat ol dosdoğrusun.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunun gibi ahlaksiz edep yoksunlarini icerden asla cikarmiyacaksin. müebbet hapis almali

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title