Haberler

    O Hollywood Yıldızlarının Tercihi

    Güncelleme:

    Brooklyn'de büyüyen Neil Lane, aslında çocukluğundan beri değerli taşlara, mücevherlere ve farklı tasarımlara meraklıymış. Liseyi bitirdikten sonra bu merakının peşinden gitmeye karar veren Lane, Paris'e yerleşmiş ve burada mücevher dünyasına ilk adımını atarak koleksiyonerliğe başlamış.

    Daha sonra Los Angles'ta ilk mağazasını açan Neil Lane kısa sürede vintage tarzını yansıtan muhteşem tasarımları ile Hollywood dünyasının gözdesi olmuş. İlk önceleri Renee Zellweger, Reese Witherspoon ve Jennifer Hudson gibi çiçeği burnunda ünlülerin gözdesi olan tasarımcı şimdilerde tüm ödül törenlerinde Hollywood yıldızlarının en gözde mücevher tasarımcısı.

    Elizabeth Taylor'dan Barbara Streisand'a kadar birçok ünlü isme özel tasarımlar hazırlayan Lane, Charlize Theron, Demi Moore ve Angelina Jolie gibi isimlerinde de vazgeçilmezi haline gelmiş.

    İşte o büyüleyici takılar...

    DeBeers'la yürüttükleri ortak çalışmanın yanı sıra bir de düğün serisi oluşturan Neil Lane, bu konuda da büyük başarı yakalamış. Vintage tasarımlarıyla gelin adaylarını büyüleyen Neil Lane'nin, Kat von D ve Jessica Simpson için tasarladığı yüzükler ise hala konuşuluyor. Tasarımlarını, mücevheri taşıyacak kişiyi, onun nasıl giyindiğini ve nelerden hoşlandığını göz önünde bulundurarak yapan Lane, mücevherin kişiyi değil, kişinin mücevheri taşıması gerektiğini düşünüyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Hollywood Brooklyn Paris Kadın Moda Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title