Haberler

O 'Cılız' Çocuk Var Ya...

Güncelleme:

Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında Emre Çolak'ın attığı iki gol sosyal medyayı adeta salladı.

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 yendiği karşılaşmada Emre Çolak'ın attığı iki gol sosyal medyayı adeta salladı.

Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'in geçmesinin ardından sarı-kırmızılı forma altında kendisine daha fazla forma şansı bulmaya başlayan ve özellikle Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena'da oynanan maçta ortaya koyduğu performansla büyük beğeni kazanan Emre Çolak, İstanbul BŞB karşısında attığı ilk golle "Hagi'den ufak kesit" sundu.

Emre'nin yaklaşık 25 metreden attığı müthiş gol, sosyal medya da büyük yankı uyandırırken ilginç yorumları da beraberinde getirdi. Sosyal medya Emre Çolak yorumları ile yıkılırken; genç futbolcunun karşılaşmanın ikinci yarısında attığı gol sarı-kırmızılı taraftarları adeta çılgına çevirdi.

Sporx.com olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ortaya koyduğu başarılı performans ve attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken Emre Çolak'ın kısa hikayesini, sosyal medya yorumlarını sizler için derledik... BİR BAKIŞTA EMRE ÇOLAK: A Takıma yükseldiği günden bu yana fiziksel açıdan yetersiz olduğu söylenen ve bu nedenle eleştiri oklarını üzerinde toplayan Galatasaray'ın genç yeteneği Emre Çolak bu sezon Fatih Terim ile birlikte bambaşka bir profil çiziyor.

Bu sezon zaman zaman forma şansı bulan ancak tam istediklerini sahaya yansıtamayan Emre Çolak'ın yükselişi 13. haftada oynanan Gençlerbirliği maçının son 10 dakikasında başladı. Karşılaşma 0-0 devam ederken oyuna dahil olan genç yetenek yaptığı asistle maçın kazanılmasında başrolü oynadı. Emre Çolak Gençlerbirliği maçının son 10 dakikasındaki etkili oyunuyla Fenerbahçe derbisinde formayı kapmayı başardı.

Önceki sezonlarda ve Ümit Milli Takım'da daha çok ofansif futbolu ile dikkat çeken, skorer yapısı ile dikkat çeken Emre Çolak bu sezonki maçlarda enerjisi ile ön planda...

Fatih Terim'in talimatıyla Semih Kaya ve Mertan Caner Öztürk ile birlikte ekstra antrenmanlar yapan Emre Çolak gücüne güç kattı. EN BÜYÜK MOTİVASYONU ARDA TURAN Arda Turan gibi altyapıdan gelen Emre Çolak'ın maçlardan önceki en büyük motivasyonu İspanya'dan gelen telefonlar... Forma giymeye başladığından bu yana her maçtan önce Emre'yi arayan Arda Turan genç oyuncuya olan güvenini dile getirerek büyük moral veriyor.

Fenerbahçe derbisinin ardından Emre'de maç sonu yaptığı açıklamada "Maçtan önce Arda abi aradı bana moral verdi. Eğer kazanırsak bana selam gönderirsin demişti. Maçı kazandık Arda abime burdan selam gönderiyorum" ifadelerini kullanmıştı. AİLESİNE ÇOK DÜŞKÜN A Takıma yükseldiği günden bu yana altyapıyla hiçbir zaman bağlantısını koparmayan Emre Çolak elinden geldiğince buradaki oyunculara yardımcı olmaya çalışıyor.

Zamanının büyük bir kısmını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçiren Emre ailesiyle birlikte Esenler'de yaşıyor. Ailesine olan bağlılığını da her defasında dile getiren genç yetenek maçlara annesi, babası ve erkek kardeşinin isimlerinin yazılı olduğu tozluk ve kramponlarla çıkıyor. En büyük zevki de ailesiyle zaman geçirmek. İŞTE SOSYAL MEDYADA EMRE YORUMLARI: @ Çağrı Bilgin: Su Emre Colak ufacik bisey ciliz mi ciliz, olmaz boyle futbolcu diyoruz, cocuk gol atip devam ediyor: ) @ İlker Canalp: En değerli gol, genç kardeşlerimin attığı goldür... Aslanım Emre Çolak, yakışıyorsun bu formaya, hep layık ol yuvana! @ Halil Söyletmez: Yakınlarda füze denemesi yapacak olan İran, Füzenin adına "Emre Çolak" ismini vermeyi planlıyor. @ Gökmen Özkul: Emre Colak boyu küçük yüreği büyük adam.

@ Can Erbudak: Emre Çolak Kurşun gibi mavzer gibi vurdu @ Cagri Özkan: Emre Colak kendini Hagi sanarak vurdu, gol oldu, Hagi kiskandi : ) @ Vincent Malloy: "Emre Çolak" Bir aslan mı doğuyor ne? @ Zoba: Emre "Cevad" Colak! @ Nazlı Özcan: Hagi kesildin bu mac basımıza Emre Çolak? Sol ayağına kurban. @ Hakan Yılmaz: Emre colak bugn reis sensin @ Ümit Keskinkılıç: ya o ayaklarına masaj yapmak isterdim.

Kaynak: Sporx.com / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Galatasaray Özkan Emre Emre Çolak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title