Haberler

Nostalji Turnuvası Ödülleri Törenle Dağıtıldı

Çiğli Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Nostalji Turnuvası görkemli ödül töreniyle sona erdi.

Haftada 3 gün 3 ay süren 3. Geleneksel Nostalji Turnuvasının, belediye konferans salonunda düzenlenen ödül törenine yoğun ilgi yaşandı. 35 yaş ve üstü sporcuların aileleriyle katıldığı ödül gecesine Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ev sahipliği yaptı. Geceye Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, MHP İlçe Başkanı ve eski futbolculardan Mustafa Yıldız, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ile bürokratlar da ilgi gösterdi.

Ödül gecesinde, turnuva düzenleme komitesi, turnuva hakemleri, en az gol yiyen kaleci Murat Yalçın , 3 turnuvada da gol kralı olan Hasan Aydoğdu, en centilmen takım Soyfan ve en yaşlı sporcu Kaya Güzel plaket aldı. En centilmen sporcu unvanı ise Kaymakamlık takımında oynayan Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı'nın oldu. Turnuvanın şampiyonu Halk Eğitim, ikincisi Güzeltepe Spor ve üçüncüsü Evka-5 spor takımları da kupalarını Başkan Metin Solak'ın elinden aldı.

Yaptığı esprilerle salondakileri sık sık güldüren Başkan Solak, Çiğli'de her zaman dostluk ve kardeşliğin kazandığını belirterek, herkesi bir arada tutan ve kaynaştıran spora çok şey borçlu olduklarını söyledi. 27 takımla çok ciddi bir turnuvanın, aksaklık olmadan düzenlendiğine dikkat çeken Başkan Solak, "Turnuva düzenleme fikri bana ilk geldiğinde çok olumlu baktım. Çünkü belirli yaştaki insanlarımıza spor yaptırmak gibi bir misyonu vardı. Ama onun da ötesinde birliktelik ve kardeşlik duyguları vardı. Futbolun bahane olduğunu gördük. Aileler, torunlar, oğullar, anneler geldi maçları izlemeye. Kaynaştık, hepimiz bir bütün olduk. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ediyorum. Ekim ayında dördüncü turnuvamızı düzenleyeceğiz. Şimdiden onlarca takım başvurdu" diye konuştu.

Turnuva Düzenleme Komitesi Başkanı Abdurrahman Tekin de Başkan Metin Solak'ın büyük desteği ile böylesine önemli bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, 1 yıl gibi kısa zamanda üç turnuva yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Tekin, turnuvaya katılan herkesin bitmeyen heyacan içinde olduğunu belirterek, "Dördüncü turnuvaya için hazırlanıyoruz. Büyük bir talep patlamasıyla karşı karşıyayız. Bu da bizi daha çok motive ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Yalçın Metin Solak Çiğli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title