Haberler

Nimetullah Topu Destekledi, Altın Madalya Getirdi

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’nun destekleriyle Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılan Ataşehirli Beyzanur Avcı, 2 altın madalyayla döndü.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu'nun destekleriyle Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılan Ataşehirli Beyzanur Avcı, 2 altın madalyayla döndü.

Ataşehirli 16 yaşındaki Beyzanur Avcı, Antalya'da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 65 kilo bayanlar kategorisinde hem sağ el, hem de sol el yarışlarında 2 altın madalya birden aldı. AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu'nun destekleriyle Antalya'ya giden Beyzanur Avcı, şampiyonadan döner dönmez soluğu Nimetullah Topu'nun yanında aldı. Başarılarını AK Parti ailesine ve Nimetullah Topu'ya hediye ettiğini söyleyen Avcı, "Nimetullah Başkanım sayesinde bu şampiyonaya katıldım. Benim her türlü ihtiyacımı, ulaşımdan konaklamaya onlar karşıladılar. Allah hepsinden razı olsun. Bende onları mahcup etmediğim için çok mutluyum. Nimetullah Başkanım spora ve sporcuya çok önem veren birisi, İnşallah belediye başkanı olur ve benim gibi sporcuların elinden tutarsa Ataşehir'den daha çok şampiyonlar çıkar. İnanıyorum ki benim bileklerim bükülmeyip şampiyon olduysam, Nimetullah başkanımda bu seçimde bileği bükülmez ve belediye başkanımız olur" diye konuştu.

"AK PARTİLİ ATAŞEHİR BELEDİYESİ TÜM SPORCULARA KUCAK AÇACAK"

"Yerel yönetimlere sporcuların desteklemek düşer" diyen Nimetullah Topu, "Bu pırlanta gibi yavrumuz daha 16 yaşında ve onlarca madalya kazandı. Devletimizin ve özellikle yerel yönetimlerin bu gibi başarılı gençlerimize sahip çıkması gerekiyor. AK Parti iktidarında Türk sporcularının gelişmesi anlamında çok büyük tesisler ve yatırımlar gerçekleştirildi. Teşvik noktasında da çok önemli adımlar atıldı. Madalya kazanan sporcularımıza devletimiz birçok ödül ve ikramiye veriyor. Yerel yönetimlere de sporcuları desteklemek düşer. İnşallah biz Ataşehir'de belediyeyi devraldığımız zaman bu gibi başarılı kardeşlerimizin elinden tutacağız. Onlara yeni alanlar oluşturacağız. İçerenköy'de, Esatpaşa'da, Kayışdağı'nda spor kompleksleri yapacağız. Belediyeyi yan gelip yatma yeri olarak kullanmayacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nimetullah Topu Ak Parti Ataşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title