Haberler

Niğde'yi karıştıran görüntü! Onlarca göçmen tırdan inip yerleşim yerlerine dağıldı

Güncelleme:

Niğde'de ülkeye kaçak yollarla giren ve otoyol üzerinde duran tırdan inip yerleşim yerlerine dağılan düzensiz göçmenlerden 74'ü yakalandı. Niğde Valiliği'nden yapılan açıklamada, tır şoförünün gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Niğde- Ankara otoyolunun merkeze bağlı Yıldıztepe beldesi yakınlarında bir tırdan inen göçmenlerin ayrılıp farklı yönlere gittikleri ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

YERLEŞİM YERLERİNE DAĞILDILAR

Ekipler, olay yerinde ve çevresinde yaptığı araştırmada 67 YF 123 plakalı tırın 16 MCF 83 plakalı dorsesinden inen kaçak göçmenlerin çevredeki yerleşim yerlerine dağıldığını tespit etti. Yapılan çalışmalarda ekipler, tır şoförü S.G ile 12 Pakistan ve 62 Afganistan uyruklu göçmeni yakaladı.

Niğde'yi karıştıran görüntü! Onlarca göçmen tırdan inip yerleşim yerlerine dağıldı

VALİLİK: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Niğde Valiliği'nden de konuya ilişkin açıklama yapıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi: "Şu ana kadar 74 düzensiz göçmen yakalanmış ve işlemleri İl Göç İdaresi Müdürlüğümüzce sürdürülmektedir. Arazide ve çevre köylerde olduğu değerlendirilen geri kalan düzensiz göçmenleri yakalama çalışmaları devam etmektedir. Şahısları bölgeye getiren tırın sahibi gözaltına alınmış, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Gelişmeler ile ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Ankara Niğde Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500

Yorumlar (26)

Bilgi TV:

Ak Partimizin sığınmacı politikalaını doğru buluyorum. Bunlar Müslümanlardır. Allah rızası için biz yardım etmezsek kim yardım edecek? Şuanda en az 3.5 milyon Suriyeli kardeşimize bakıyoruz. İdlip ve Afrinde 5.5 milyon daha var. Toplam 9 milyon yapar. Ayrıca, Afgan lardeşlerimizden de inşallah 2 milyona yakın var. 11 milyon kardeşimiz sadece gelmiş. Türkiye nüfusu bile 80 milyondur. Yani biz 100 milyonu bile kaldırabiliriz. Dünyada zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz Türkiyeye hicret etsin

43
435
yanıtYanıtla
Sesli Köşe:

Kardes akepeliler olarak toplanip siz oraya gidin hem kardeslerinizi kurtarin hem halifelik filan kurarsiniz

yanıt319
yanıt59
Serdar turgut :

Evinde bir tas çorbayı fayda görmeyince paylaşmayan dalkavuk ülkesini aldığı maaş kadar şerefini nasıl da paylaşıyor helal olsun be

yanıt5
yanıt2
Yahya Akçay:

bu ülkenin ayarı kaçmış durumda sınır lar yolgeçen hanı ne alıyorsunuz bunları bu ülkenin huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yok ileride türkleride burdan sürecekler hepsi fare gibi ürüyorlar

241
24
yanıtYanıtla
Sesli Köşe:

Kılıçdaroğlu suriyelileri ve kaçakları geri gönderme sözü verdi!

216
20
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Gelin gelin Türkiye biz zaten turk olmaktan çıktık

214
17
yanıtYanıtla
dogus mat:

Ülke değil çitflik, girmek kolay çıkmak zor...

195
12
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İran ve Suriye sınırlarımız kevgire dönmüş. İleride bunlar başımıza büyük bela olacaklar. Denetimsizliğin böylesi görülmemiştir. Sığınmacılar ülkemizin geleceğine ipotek koyuyorlar geleceğimizden endişe duyuyorum. Çoğalma alışkanlıklarına bakıldığında bizi geçerler, kendi vatanımızda yabancı durumuna düşeriz. Afgan sığınmacıların hepsi genç , terör ülkesinden geliyorlar, önlem almıyoruz, çok fena

175
11
yanıtYanıtla
Sesli Köşe:

Ellerine birer mülteci kagidi verip,ceplerine para koyup serbest birakiyorlar.Bizzat biliyorum

159
12
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

İç savaş bu halk cıkarmadı başkalarından medet umuyorlar

yanıt52
yanıt14
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title