Haberler

    New World 2021'in En Popüler Steam Oyunu Oldu

    Güncelleme:

    New World oyun sunucuları ile ilgili büyük sorunlara rağmen çıkışından 1 gün sonra 2021 Steam En Çok Oynananlar listesinin zirvesine oturdu.

    New World oyun sunucuları ile ilgili büyük sorunlara rağmen çıkışından 1 gün sonra 2021 Steam En Çok Oynananlar listesinin zirvesine oturdu.

    Amazon Games'in yapımcılığını üstlendiği yeni MMORPG oyunu New World, resmi çıkışından 1 gün sonra büyük sunucu sıkıntıları ve oyunu satın alan büyük bir kesimin bu sıkıntılar yüzünden oyuna girememesine rağmen 2021 Steam En Çok Oynanlar listesinin başında duruyor.

    New World yapımcıları ise Twitter üzerinden beklentilerini aşan oyuncu sayısı için teşekkürlerini sundu ve sunucularla ilgili olan sıkıntılar üzerinde ilgilenildiğini paylaştı. An itibariyle oyun için daha fazla sunucunun aktifleştirilmesi için uğraşan Amazon Games, oyuncuların gösterdiği sabrın karşılığının mutlaka olacağını da açıkladı.

    Twitter üzerinden yapılan post ise şu şekilde:

    "İnanılmaz bir 24 saat geçirdik ve şimdiye kadar olan desteğiniz muhteşem. Oyuncularımızın sunucularla ilgili sıkıntılar yaşadığının ve gereğinden çok daha uzun sunucu sıralarına maruz kaldığının farkındayız ve bu sıkıntıları çözmek için ekibimiz sıkı bir şekilde çalışıyor. Şuanda 1 numaralı önceliğimiz oyunu oynamak isteyen herkesin sağlıklı bir şekilde oyuna girmesi ve bu sıkıntıların oyunun uzun süreli hayatında bir daha karşılaşılmayacak olması."

    Listenin zirvesinin bir önceki sahibi olan Valheim'ın oyuncu rekorunu 1 günde 200.000 kişiyle geçmiş olan New World, aynı zamanda Twitch'te de inanılmaz seyirci sayılarına ulaştı. An itibariyle yaklaşık 700.000 kişinin oyunu oynadığı ve 600.000 kişinin Twitch üzerinden yayınını izlediği biliniyor.

    Spider-Man 2 "Daha Karanlık" Bir Oyun Olacak

    Yayını izleyen kesimin çoğunun oyuna giremeyen, oyuna girmek için sıra bekleyen, ya da doğrulanmış içerik üreticilerinin yayınlarından oyun içi öğeler almak isteyen oyuncular olduğu tahmin ediliyor. Ancak bu doğru olsa bile çıkışının üstünden daha 1 hafta bile geçmeden bu sayılara ulaşmak oyunun büyük bir başarı elde ettiğini gözler önüne seriyor.

    Oyuncuların sosyal medya üzerinden sunuculara olan tepkisi ise inanılmaz büyük bir hal almış durumda. Oyuna girme sırası bekledikçe yükselenler, sırada yükselirken sunucu hatasından dolayı saatlerce bekleyen insanların sıradan atılması gibi sıkıntılar oyuncuların tepkilerinin daha da büyümesine neden oldu. Bakalım New World oyuncuların uzun zamandır beklediği MMORPG standardına ne kadar ulaşabilecek.

    The post New World 2021'in En Popüler Steam Oyunu Oldu appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Twitter Amazon Steam Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title