Haberler

Nevşehir3 Ankara'da Zehirlenen 5 Kişi Nevşehir'de Toprağa Verildi

Ankara'da sobadan çıkan gazdan zehirlenerek ölen aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi Nevşehir'in Gülşehir İlçesi Abuşağı ile Kırşehir'in Ulupınar Beldesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Törene, ölen Aydın ailesinin akrabası eski Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Muammer Aydın ve belde sakinleri katıldı. Dede Yunus Aydın, O dairede doğalgaz sistemi olmadığı için oğlum ve gelinim soba yakıyorlardı dedi.

Ankara Keçiören'de oturanYSK'da 4C statüsünde sözleşmeli evrak memuru olarak çalışan 29yaşındaki Ahmet Aydın, eşi 26 yaşındaki Betül Aydın ve kızları 1 yaşındaki Hira Gül Aydın, 5 yaşındaki Ece Sıla Aydın ile evlerinde konuk olarak kalan, Ahmet Aydın'ın dayısı sağlık memuru 44 yaşındaki Mehmet Gürgeç'in cesetleri bulundu. Sobadan çıkan karbon monoksit gazından öldükleri belirlenen Aydın ailesinin 4 ferdinin cenazeleri Gülşehir'in Abuşağı Beldesi'nde, akrabaları, Ankara'da bir sınava girmek için evde misafir olarak kalan Mehmet Gürgeç'in ise, Kırşehir'in merkeze bağlı Ulupınar beldesinde toprağa verildi.

Ankara'da ölen Aydın ailesinin 4 ferdinin cenazeleri dün gece, Nevşehir Abuuşağı belde morguna konuldu. Bu sabah morgdan alınan anne, baba ve 2 çocuklarının tabutları, dede Yunus Aydın'ın, 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Bu sırada yakınları gözyaşı dökerek, Bugünleri de mi görecektik? diyerek ağıt yaktı. Cenazeler daha sonra, Aşağı Camii'de musalla taşı ve getirilen masalara konuldu. Buradaki cenaze namazına, Gülşehir kaymakamı Mesut Yakuta, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, eski YSK Başkanı ve Ahmet Aydın'ın amcasının oğlu Muammer Aydın, Abuuşağı Belediye Başkanı Savaş Apaydın, Kavak Beldesi Belediye Başkanı Celal Yiğit ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazeler daha sonra belde mezarlığında toprağa verildi. Dede Yunus Aydın, Oğlum Ahmet, 6 yıl önce Ankara'ya göç etmişti. Kendisiyle 1 gün önce telefonla görüşmüştük. Üşüttüğünü söyledi, hastaydı. Kısa bir görüşme oldu.Oturdukları daire kapıcı dairesi olduğu için doğalgaz tesisatı yoktu. Bu yüzden soba yakıyorlardı. Sobadan çıkan gazdan zehirlenerek öldüklerini haber aldık. Çok büyük bir acı. Bu acıya nasıl katlanacağımızı bilemiyoruz?? diye konuştu.

Aydın ailesinin yakınlarından Aydın Altınok, kendisinin de Ankara'da oturduğunu belirtirken, Ölenler dayımın oğlu ve ailesi. Ahmet işe gelmeyince, arkadaşları beni aradı. Cep telefonunu aradım ama, cevap vermedi. Bunun üzerine eve gittim. Kapıyı açan da olmayınca arka balkon camını kırarak içeri girdim. İlk olarak evlerinde misafir olarak kalan dayıları Mehmet Gürgeç'in cesediyle karşılaştım. Daha sonra diğer odada Ahmet, eşi ve çocuklarının cansız bedenlerini gördüm, polisi aradım. Allah kimseye böyle acı göstermesin. Ahmet, boş zamanlarında plastik ve kağıt gibi atık maddeler toplayarak satıyordu diye konuştu.

YSK eski Başkanı Muammer Aydın da, çok üzüntülü olduğunu belirterek, Görüyorsunuz işte. Sözün bittiği yerdeyiz dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Gülşehir Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title