Haberler

    Netflix'ten Sadettin Teksoy'lu Yeni Stranger Things Tanıtımı (Video)

    Netflix Türkiye, Stranger Things için Sadettin Teksoy'un oynadığı yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda Sadettin Teksoy'un Hawkins'te yeni açılan alışveriş merkezi Starcourt'ta görüyoruz. Teksoy, şüphelendiği şeylerin arkasından gidiyor ve macera hız kazanıyor.

    3. sezonu 4 Temmuz 2019 tarihinde başlayan Stranger Things, izleyicilerin büyük beğenisini aldı. İlk iki sezonuyla Netflix'in en çok izlenen dizisi unvanını elinde tutan dizi, bu başarısını yeni sezonda da devam ettirmek istiyor. Türkiye'de de sağlam bir izleyici kitlesine ulaşan dizi, Türk izleyicileri için ünlü sunucu Sadettin Teksoy'un yer aldığı bir tanıtım videosu yayınladı.

    Daha önce de dizinin tanıtımlarında rol alan Sadettin Teksoy, dizinin ikinci sezonunda Hawkins'e gitmişti. Bugün yayınlanan maceranın devamında ise Sadettin Teksoy Hawkins'te yeni açılan bir alışveriş merkezinde maceraya atılmaya ve sorunları çözmeye devam ediyor. Canavarlardan ve türlü gizemli olaylardan kurtulduğunu düşünen Hawkinsliler için açılan alışveriş merkezi, Starcourt ile yeni bir nefes alma yeri olmuştur. Ancak daha önceki tecrübelerine dayanarak şüphelenen Sadettin Teksoy, ortadaki bu şüphenin kaynağını "Hawkins'te bir AVM, kim bilir nelere gebe" cümlesini kurarak çözmeye başlıyor.

    Rivayete göre dipsiz kara kuyunun kapısı yeniden açılmış ve o dipsiz kuyunun kapısı da yeni açılan Starcourt alışveriş merkezinin içerisindeymiş. Araştırmacılığını konuşturan Teksoy, bu rivayeti doğru çıkarıyor ve sorumlulardan hesap soruyor. Her şeyi çözdüğünü sanıyorken peşine bir canavar takılan Sadettin Teksoy, yolda geçirdiği bir kaza ile tekrar Upside Town'a gidiyor ve acı gerçekle karşılaşıyor.

    Dizinin 3. Sezonunu ciddi bir sükse yarattı. Netflix'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaların sonucunda edilen bilgilerde 4 gün içerisinde 40,7 milyon insanın dizinin 3. sezonunu izlediği belirtildi. 3. sezonu izleyen izleyiciler ise 4. sezonu beklemeye başladılar. 4. sezon ile ortaya birçok teorinin de atılmaya başladığını söyleyelim. Reddit'te ortaya çıkan bir teoriye göre dizinin 4. sezonu Çernobil faciasına bağlanabilir.

    Sadettin Teksoy'un maceralarını izlediğimiz yeni tanıtım oldukça keyifli. Netflix Türkiye'nin yerelleşme çalışmaları açısından yaptıkları gerçekten takdiri hak ediyor. Bu güzel tanıtımı aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Sadettin Teksoy Türkiye Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title