Haberler

Netflix'in yeni dizisindeki cinsel ilişki sahneleri olay oldu

Güncelleme:

Netflix'in yeni dizisi Tiny Pretty Things gündeme bomba gibi düştü. 10 bölümden oluşan Tiny Pretty Things, müstehcen bulundu ve eleştiri topladı.

Netflix'in yeni dizisi Tiny Pretty Things, Sona Charaipotra ve Dhonielle Clayton'un aynı isme sahip romanından uyarlandı. "Tiny Pretty Things" dizisi 1. sezonuyla 14 Aralık 2020 Pazartesi günü Netflix'te başladı. Dizi başlar başlamaz gündeme de bomba gibi düştü.

Dizideki çoğu sahnenin 'açık' ve 'müstehcen' ve 'gereksiz cinsellik sahneleri' ile dolu olduğuna dair yorumlar Twitter'ın gündemine geldi. Kitaptan uyarlanan Tiny Pretty Things için kitabın hayranları uyarlama için aynı soruyu soruyor: Neden bu kadar çok müstehcen sahnesi var?

Netflix'in yeni dizisindeki cinsel ilişki sahneleri olay oldu

"AKTÖRLERİN HER ZAMAN ÇIPLAK OLMASINA GEREK YOK"

Dizi hakkında bir kullanıcı "Tiny Pretty Things'in gerçek anlamda cinsel içerikli olmasına gerek yok" derken bir başka kullanıcı ise "Bu aktörlerin her zaman çıplak olmasına gerek yok" yorumunda bulundu.

Netflix'in yeni dizisindeki cinsel ilişki sahneleri olay oldu

TINY PRETTY THINGS KONUSU

Seçkin bir bale okulunda yıldız bir öğrencinin saldırıya uğraması, onun yerini alan öğrencinin ise yalanlar, ihanet ve kıyasıya rekabetle dolu bir dünyaya adım atmasını konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Lauren Holly (Monique Dubois), Kylie Jefferson (Neveah), Casimere Jollette (Bette Whitlaw) gibi isimler rol alıyor.

Netflix'in yeni dizisindeki cinsel ilişki sahneleri olay oldu

Netflix'in yeni dizisindeki cinsel ilişki sahneleri olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

VEZIR:

HERSEYE KARISMAYIN KARDESIM ISTEMEYEN IZLEMESIN . . . ALMASIN . . ZORLA GÖZUNEMI SOKUYOLAR. .

42
11
yanıtYanıtla
genel izleyici:

doğru dedin valla, . . Sanki dünyada herşey çok normal devam ediyor da. . . bi bunlar anormal. . .

yanıt19
yanıt5
Kazım:

Ben bu milleti anlıyamıyorum. Kardeşim, aile yapınca uygun değilse, seyretmek istemiyorsan kumanda elinde çevir başka yeri seyret. Sen hoşlanmaya bilirsin ama başkası hoşlanır. Adam para ödüyor seyreder bir şey deme hakkın yok. İstemiyorsan üyeliğini iptal edersin olur biter.

26
16
yanıtYanıtla
Kaplan:

Çok güzel reklam yapıyorsunuz şimdi merak eden herkes bu diziyi izleyecek algı denilen şey bu galiba

37
2
yanıtYanıtla
netfliz:

ben basladım bile :d

yanıt6
yanıt0
dizi film sever:

netflix paralı ve istediğini izle istediğini izleme. kimse seni zorla izlemen için başına oturtmuyor. Sevmiyorssan bu tür yapımları izleme kardeşim. Ne kdr salak insanlarsınız ya

23
9
yanıtYanıtla
ömer turan:

mmüstehcen diziler gece yayınlansın

3
21
yanıtYanıtla
Kamil:

İzlemezseniz olur biter. Kimse size netflixe zorla para verip izleyin demiyor. Böyle saçma haber mi olur. Bu şekilde daha çok reklam yapıyorsunuz. Isiniz gucunuz camur atmak. Kime ne kardesim bir kere de cikip elestireceginize kendi mustehcen icerikli olmayan yayin platformunuzu ayni kalitede tum dunyaya ulasabilecek sekilde sunun insanlara da biz de alalim para verip. Ama yok sadece yapilana camur atin.

13
7
yanıtYanıtla
KAMİL DAYI:

Yorumun alnı olsa da öpsem Kamil Dayııııı

yanıt1
yanıt2
hayrulmusa:

izlemeyin, ücretli abonelik ile kişişel tercihe dayalı bir platform. beğenmediğini izleme, herkes sizinle aynı paket kafa olmak zorunda mı?

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title