Haberler

Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenen Bekir Aksoy kimdir?

Güncelleme:

Bekir Aksoy ile Nazife Oğlakçıoğlu sessiz sedasız evlendi. Doktorlar dizisinden tanıdığımız oyuncu Bekir Aksoy, iki yıl sonra yeniden dünyaevine girdi. Peki, Nazife Oğlakçıoğlu kimdir? Bekir Aksoy kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde filmlerde rol aldı?

Bekir Aksoy ile Nazife Oğlakçıoğlu, gözlerden uzak yaşadıkları aşklarını nikah ile taçlandırdılar. İkili bir süredir aşk yaşıyorlardı. Mutlu çift, sessiz sedasız bir şekilde evlendiler. Geceye dair mutlu anlarını ise sosyal medyadan paylaştılar. Peki, Nazife Oğlakçıoğlu kimdir? Bekir Aksoy kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi yapımlarda yer aldı?

NAZİFE OĞLAKÇIOĞLU KİMDİR?

Bekir Aksoy ile dün akşam dünyaevine giren Nazife Oğlakçıoğlu internette merak uyandırdı. Fakat Nazife Oğlakçıoğlu tiyatro oyuncusu olduğu dışında hakkında başka bir bilgi yok.

Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenen Bekir Aksoy kimdir?

BEKİR AKSOY KİMDİR?

Bekir Aksoy, 18 Mart 1969 tarihinde Ankara'da doğdu. Babası emniyet mensubudur olan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarından 1992'de mezun oldu. Konservatuarda henüz öğrenci iken ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı.

Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenen Bekir Aksoy kimdir?

İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı. Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

Bir çok dizi ve sinema projesinde yer alan Bekir Aksoy'u kariyerinde zirveye ulaştıran rol "Doktorlar" dizisindeki kalp cerrahı Suat rolüdür.

Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenen Bekir Aksoy kimdir?

İki tane sinema filminde rol almıştır; "Abdülhamit Düşerken" ve Mehmet Ali Erbil ile oynadığı "Ömerçip" filmidir.

Bekir Aksoy, 5 Eylül 2013 tarihinde manken Derya Çavuşoğlu ile evlendi ancak 2017 yılında boşandı. 25 Mart 2014 tarihinde Emir Berk adında bir oğlu oldu.

Ödülleri :

2009 – 13. Afife Tiyatro Ödülleri "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu" Koca Bir Aşk Çığlığı – Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

Oynadığı Tiyatro Oyunları :

2012 – Sanat (oyun) : Yasmina Rezza – Tiyatro Gerçek

2010 – Ay Tedirginliği : Özen Yula – Duru Tiyatro

2008 – Koca Bir Aşk Çığlığı : Josane Balasko – Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

2007 – Antiloplar : Henning Mankell – Aksanat Prodüksion Tiyatrosu

2004 – Fernado Krapp Banan Tiyatrosu

1998 – Helen Helen : Éric-Emmanuel Schmitt – Kent Oyuncuları

1995 – Ver Elini Broadway : Neil Simon – Kent Oyuncuları

1992 – Çok Uzak Fazla Yakın : Adalet Ağaoğlu – Kent Oyuncuları

1992 – Sakak Kızı İrma : Alexandre Breffort – Gürriz Suriri – Engin Cezzar Tiyatrosu

1991 – Uşak Ne Gördü : Joe Orton – Dormen Tiyatrosu

1989 – Yolun Yarısı : Kemal UzunHaldun Dormen – Dormen Tiyatrosu

1988 – Damdaki Kemancı : Joseph Stein – İstanbul Devlet Tiyatrosu

1986 – Tohum Ve Toprak : Orhan Asena – İstanbul Devlet Tiyatrosu

Film ve Dizileri :

2013 – Salih Kuşu

2012 – Hayatımın Rolü

2011 – Yahşi Cazibe

2010 – Türk Malı

2010 – İpucu Kriminal (Program Sunucusu)

2006 – Doktorlar

2004 – Kadirşinas

2004 – Omuz Omuza

2003 – Ömerçip

2002 – Aşkları Ege de Kaldı

2002 – Abdülhamit Düşerken

2000 – Ağlayan Kadın

2000 – Bir Demet Yerli Film

1999 – Bize Ne Oldu

1997 – Sakin Kasabanın Kadını

1997 – Yasemin

1996 – Nefes Alamıyorum

1995 – Çiçek Taksi

1993 – Zirvedekiler

1993 – Yaz Evi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Devlet Tiyatroları Bekir Aksoy Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title