Haberler

Nakoulma Kayserispor Camiasını Mutlu Etmeye Geldim

Nakoulma Kayserispor camiasını mutlu etmeye geldimKayserispor'un yeni transferi Nakoulma düzenlenen imza töreniyle medyaya tanıtıldı.

Nakoulma Kayserispor camiasını mutlu etmeye geldim

Kayserispor'un yeni transferi Nakoulma düzenlenen imza töreniyle medyaya tanıtıldı. Burkina Faso Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli oyuncu "Kayserispor camiasını mutlu etmeye geldim" dedi

Kayserispor Kulübü'nün Karpuzatan Tesisleri'nde düzenlediği imza törenine sarı kırmızılı formayı giyerek katılan 29 yaşındaki sol açık ve forvet arkası oynayabilen Nakoulma, "Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Kayserispor kulübü ile her iki taraf içinde mutlu sonla biten bir anlaşma yaptık. Kayserispor camiasını özellikle taraftarı mutlu edeceğim. Takım arkadaşlarımla birlikte Kayserispor taraftarını coşturacağım. Çoğunu tanıdığım takım arkadaşlarımla birlikte şehrin yüzünü güldüreceğiz" şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılı yöneticilerden Asbaşkan Yücel Şahin, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız ve yönetim kurulu üyesi Serdar Maraşlı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu; "Bir çok takımın peşinde olduğu, Türk futbol camiasının yakından tanıdığı önemli bir ismi bugün renklerimize kattık. Gerçekten hem biz hem de teknik kadromuz Nakoulma'nın takımımıza gelmesini çok istedik. Kayserispor'a önemli katkı sağlayacak bir oyuncuyu kazandık. Kulübümüze hoş geldin diyerek, kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Burkina Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title