Haberler

Mutfak ekipmanlarını yerde gören Mehmet Yalçınkaya küplere bindi! Tüm yarışmacıları azarladı

Güncelleme:

MasterChef'in 16 kişilik ana kadrosuna girmek için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, dün akşam en iyi çökertme kebabını yaparak final turuna çıkmak için yarıştı. Yarışma heyecanıyla malzeme alırken ortalığı dağıtan yarışmacılar şef Mehmet Yalçınkaya'yı çileden çıkardı.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 15. bölümüyle ekrana geldi. En iyi tabağı çıkartarak Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya yemeklerini beğendirmeye çalışan yarışmacılar, malzemelerin olduğu rafları dağıtınca ortalık karıştı. Öte yandan 16 kişilik ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacılardan bir kişi daha final turuna çıkmayı hak etti.

EN İYİ KEBABI YAPMAK İÇİN YARIŞTILAR

MasterChef 2020 ana kadrosuna giren ikinci yarışmacı olmak için 13 isim karşı karşıya geldi. Şefler, dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacılardan çökertme kebabı yapmasını istedi. İlk turda 40 dakikalık sürede en iyi tabağı hazırlamak için zamanla yarışan isimler arasında 6 kişi sonraki tura geçti.

Mutfak ekipmanlarını yerde gören Mehmet Yalçınkaya küplere bindi! Suçlu yarışmacıya bulaşık yıkattı

OYUNU DURDURUP YARIŞMACILARA KIZDI

Yarışmanın başında alelacele ekipmanlarını tamamlayarak yemek yapmaya çalışan yarışmacılar, tüm malzemelerin olduğu raftaki eşyaları yere düşürdü. Yerde kevgirlerin olduğunu gören Mehmet Yalçınkaya ise öfkeden çılgına döndü. Yarışmayı durdurarak tüm yarışmacılara bağıran Yalçınkaya, ortalığı dağıtan yarışmacıyı bulaşıkhaneye gönderip kevgirleri yıkattı.

Mutfak ekipmanlarını yerde gören Mehmet Yalçınkaya küplere bindi! Suçlu yarışmacıya bulaşık yıkattı

KAZANAN BELLİ OLDU

Bu isimler; Duygu Acarsoy, Rezzan Atan, Sefa Okyay Kılıç, Özgül Coşar, Esra Tokelli ve Berker Başmanav oldu. Bu altı kişi, final oyununda esas ürünü yumurta olan yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. Bu sefer verilen süre 25 dakika idi. Altı yarışmacıdan en iyi tabağı hazırlayan, gecenin kazanan ismi Duygu Acarsoy oldu.

Mutfak ekipmanlarını yerde gören Mehmet Yalçınkaya küplere bindi! Suçlu yarışmacıya bulaşık yıkattı

Serhat Doğramacı, pazartesi günü ekrana gelen bölümde kayısı kullanarak en iyi tabağı çıkartarak ana kadronun ilk yarışmacısı olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu Danilo Di Luca Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

...........:

reyting için neler yapıyorlar. . . . artık şaşırmıyorum. . . . . . . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
hayriye:

yemek, tarifleri, oyreneyim, dedim, yaziklar, olsnki, sadece, azar, kufur, oyrendim, lanetolsun, boyle, insanlara, kalsin, istemem

10
3
yanıtYanıtla
XXL:

Öğretmenleri bağırsaydı bu çocuklara anne babaları yeri göğü inletirlerdi. Vay sen benim çocuğumu sınfın içinde arkadaşları önünde küçük düşürdün diye. ancak tüm Türkiye''nin önünde adamın birisi ağzına geleni söylüyor ama yarışmacıdan sadece evet şef, tama şef kelimesi çıkıyor. Daha da söyleyecek bir şeyim yok.

10
1
yanıtYanıtla
Ramazan DEMİRBAĞ:

YAZIKLAR OLSUN MEDYA BUTÜR AHLAK SEVİYESİ DÜŞÜK KİŞİLERİ HABER EDİYOR KENDNİ BEYENMİŞ UKALA BİRİ ŞEFİM DEYİP BU ÜLKENİN GENÇ PIRIL PIRIL BAYAN ERKEK DEMEDEN AZARLIYOR BİZLERE AYIPKİ BU SEVİYESİ OLMIYANLARI İZLİYORUZ

11
0
yanıtYanıtla
ceelll:

sefim, haklı

3
7
yanıtYanıtla
minna:

bu programları kim izliyo merak ediyorum insanların zamanını çalıyolar biriler para kazanacak diye

9
1
yanıtYanıtla
bilader:

kendini beğenmiş nimetlere karşı nankör şefler

7
3
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Butun senaryosu kurgu ile oluşturulmuş bır yapımın yine kurgu olan fırça sahnesi kurgu bir şekilde medya ya servis ediliyor

8
1
yanıtYanıtla
Yav he he:

Ulan acun bulmussun ekmekle beslenmis toplumu ne yayinlasan o izleniyor sende milyonlari goturuyon isin is valla

8
1
yanıtYanıtla
adsız:

şef haklıdaha dikkatli olunmalı. .

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title