Haberler

Müsteşar Yardımcısının Samsun Ziyareti

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zafer Çukurova ve Tıpta Uzmanlık Kurulu Genel Sekreteri Uzm. Dr. Engin Uçar Samsun’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zafer Çukurova ve Tıpta Uzmanlık Kurulu Genel Sekreteri Uzm. Dr. Engin Uçar Samsun'a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette; Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Şahinoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ertan Uzun, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Dursun Mehmet Mehel ve Başhekim Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç ile toplantı gerçekleştirdi.

Müsteşar Yardımcısı Zafer Çukurova'nın başkanlığında düzenlenen toplantıda; Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin fiziki ve teknolojik alt yapısının öğrenci ve asistan yetiştirmek için müsait olduğu ve üniversite ile işbirliği yapılarak daha çok asistan yetiştirilebileceği konusu görüşüldü.

Aynı zamanda Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin eğitim kliniğinin de güçlendirilmesi gerektiği konusu ele alındı.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zafer Çukurova, beraberindekiler ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin çeşitli yerlerinde incelemelerde bulunarak ziyaretini tamamladı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bakanlığı Çukurova Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title