Haberler

Kadın müşteriyi "Seni gebertirim" diye tehdit eden taksicinin ruhsatı iptal edildi

Güncelleme:

Esenyurt'tan aldığı kadın müşteriyle tartışan ve "Seni gebertirim kadın" diye tehdit eden taksi şoförünün ruhsatı iptal edildi. Arabası İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bağlanan taksiciye ayrıca para cezası da kesildi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen olayda, Esenyurt'tan taksiye binen bir kadın müşteri, Küçükçekmece'ye gitmek isteyince taksi şoförü yoğun trafikten dolayı metrobüse bırakmayı teklif etmişti. Buna sinirlenen müşteri takside sigara içmeye kalkınca ortalık karışmıştı. Taksicinin, kadın müşteriyi ölümle tehdit ettiği anlar kadının cep telefonu kamerasına yansımıştı.

RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Müşteriyle tartışan ve "Seni gebertirim kadın" diye tehdit eden taksi şoförünün ruhsatı iptal edildi. Arabası ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bağlandı.

PARA CEZASI DA VERİLDİ

Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalarda; Mehmet S. isimli sürücüye, "Belediye tarafından verilmiş çalışma ruhsatının süresi bittiği halde belediye sınırları içinde yolcu taşımak" suçundan bin 228 TL ve "Araç tescil belgesini araçta bulundurmamak" suçundan 112 TL olmak üzere toplam 1340 TL idari para cezası verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (10)

Hakkı:

Bence adam haklı kadın sırf sosyal medyada fenomen olmak için adamın damarına bastıkça basıyor kadın diye diye kadın haklatı diye diye zaten başımıza kabadayı kesildiler

7
4
yanıtYanıtla
Leyla:

Kadının da taksi kullanım hakkı iptal olsun.baska taksicilerin canı yanmasın. Zorla sigara içecem de Beni götürmek mecburiyetindesin de Hakaret et Taksici de insan.bu arada belirteyim yedi göbek soyumda taksici yok

10
1
yanıtYanıtla
SIGARA ICILMEZ:

TAKSIDE NEREDE GORULMUS SIGARA ICILDIGI ? BIR BELADIR BASIMIZDA BUNE YAV NE OLUYOR BU ULKEYE!??

0
2
yanıtYanıtla
aga:

iyi de kadinin hic mi sucu yok habere cikti mi suclu olsa bile sucu yok gibi sunuyorlar o zaman herkes olay cikarsin sonra meslek den at

0
1
yanıtYanıtla
ali:

Taksici haklıyken haksız duruma düşmüş.

1
0
yanıtYanıtla
BEKİR:

iki tarafda suçlu

0
1
yanıtYanıtla
mehmet:

taksici yüzde yüz haklı araçta sigara içmek yasak fakat bu meslekte sinirine hakim olup sigara içmek isteyen bayanı ikaz edip şikayet etmesi gerekirdi ısrar ederse bayanı o çekseydi videoya hiç ağız dalaşına girmeye gerek yoktu akşama kadar belediye otobüslerinin şöförleri ne yapsın binlerce insan inip biniyor

0
0
yanıtYanıtla
kaktüs:

kADINA neden ceza yok bazı kadınlar insanı çileden çıkarıyor

0
0
yanıtYanıtla
ZEZ:

Kadına da adam dava açmıştı. Onun da cezasını beklemek lazım. Adam kadına şiddetten dolayı ceza almamış başka konulardan almış. Bu da kendi hatası. Devlet bu kadını korumamış haklı bulmamış yani. (ben de kadınım ve kadın haksızdı tartışmada, ama bu cezayı çarpıtmamak lazım)

0
0
yanıtYanıtla
Vaveylâ:

Kadın neden ön koltukta oturuyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title