Haberler

Mustafa Yıldızdoğan'dan Konser Coşkusu

Aksaray'da sanatçı Muztafa Yıldızdoğan, verdiği konserle sevenlerini coşturdu.

Aksaray'da sanatçı Muztafa Yıldızdoğan, verdiği konserle sevenlerini coşturdu.

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen konser Hasandağı Spor Salonu'nda meydana geldi. Konseri binlerce kişinin yanı sıra, Aksaray Belediye Başkanı Ak Partili Haluk Şahin Yazgı, belediye başkan yardımcıları ve sivil toplum kuruluşu temsilceleri de izledi.

Eserleri seslendiren ve sevenlerine coşkulu anlar yaşatan Mustafa Yıldızdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Hollanda'da iki bakana yönelik yapılan davranışa değinen Yıldızdoğan, "Bakanlarımızı engellediler. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ben utanıyorum, Allah şahit utanıyorum. 15 Temmuz'da ve son 1 ayda Bulgaristan, Avusturya, Almanya, Belçika, Danimarka, İsveç, İsviçre, Fransa, hepsi bir gard aldılar. Ama PKK'ya serbest ettiler. Şimdi ben gençlerimize şunu söylüyorum. Her zaman ben Türk Milliyetçisiyim, bunu inkar etmedim zaten hiçbir zaman. Ben teşkilatıma 30 yıldır bağlıyım, ömrümün sonuna kadar da Allah'ın izniyle bizi bir yerlere getirenlere asla vefasızlık yapmam. Ama bizim derdimiz her zaman önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve yüce Türk Milleti. Bende, Aksarayımızdan, gönlü güzel, yüreği güzel, toprağı bereketli Aksarayımızdan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza şunu söylüyorum;Avrupa bir oluyor, beraber oluyor. Amerika, İngiltere bir oluyor, beraber oluyor da biz 80 Milyon Müslüman Türk Milleti niye bir olamıyoruz. Bu çok acı bir şey. Onun için genç kardeşlerim, her şeyin, bütün kapalı kapıların kilidi genç kızlarımızda, genç delikanlılarımızda. Siz bu kapıları açacaksınız. Bir olacağız, beraber olacağız, güçlü Türkiye olacağız Allah'ın izniyle"dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yıldızdoğan Haluk Şahin Hollanda Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title