Haberler

Mustafa Sandal, konserinde İzel'in hayalini gerçekleştirdi

Güncelleme:

Önceki akşam Bostancı'da konser veren Mustafa Sandal, İzel'i sahnesine davet etti. Yıllardır Sandal'ın Jest Oldu klibinde podyumda yürüyen ve Sandal'ın peşinde koştuğu kadına özendiğini söyleyen İzel'in hayali gerçek oldu. Meslektaşını kırmayan Sandal, sahnede yürüyen İzel'in peşinden koşarak hayalini gerçekleştirdi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Unutulmaz bir konser veren Mustafa Sandal, sahnesine konuk ettiği şarkıcı İzel'in de hayalini gerçekleştirdi.

MUSTAFA, İZEL'İN PEŞİNDE KOŞARAK ŞARKI SÖYLEDİ

Yılların pop şarkıcısı Sandal, sahnesinde şarkıcı İzel'i ağırladı. Mustafa Sandal'ın "Jest Oldu" şarkısının klibinde oynayan Türkiye eski güzeli Duygu Dikmenoğlu'na yıllarca özendiğini ve podyumda yürürken Mustafa'nın kendisine serenad yaptığını hayal eden İzel'in bu hayalini konserde gerçekleşti. Jest Oldu şarkısını İzel'in peşinden koşarak söyleyen Mustafa Sandal'a, İzel de podyumda yürür gibi yaparak eşlik etti.

Mustafa Sandal, konserinde İzel'in hayalini gerçekleştirdi

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİLER

23 yıl sonra aynı sahnede buluşan Mustafa Sandal ve İzel , Sandal'ın yıllar önce İzel'e verdiği iki hit şarkı Emanet ve Eyvallah'ı birlikte seslendirdi.

Mustafa Sandal, Bostancı Gösteri Merkezi'nde İzel'in hayalini gerçekleştirdi!

Mustafa Sandal, Bostancı Gösteri Merkezi'nde İzel'in hayalini gerçekleştirdi!

Mustafa Sandal, Bostancı Gösteri Merkezi'nde İzel'in hayalini gerçekleştirdi!

Kaynak: Bültenler / Magazin

Duygu Dikmenoğlu Mustafa Sandal İzel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

nelson mandalina:

bu ülkede mustafa sandal ve sinan akçıl eğer şarkıcı olabiliyorsa sizde herşey olabilirsiniz sakın umudunuzu kaybetmeyin

30
12
yanıtYanıtla
melson portakal:

resmen saçmalamışssın kardeş.

yanıt12
yanıt9
nelson mandalina:

niye kardeş sesleri çok mu güzel yada şarkıları

yanıt2
yanıt0
Belson greyfurt:

Tamam

yanıt2
yanıt0
ref:

idlipte neler oluyor orayla ilgileneceklerine ali kocu istifaya davet eden danışmanlarıa yazıklar olsun

10
0
yanıtYanıtla
QWERTY:

yanlış habere yazmışsın kardeşim magazin bölümü burası. !!!!!

yanıt1
yanıt4
ref:

Haber olmadığı için yazdım niye haber yok niye yorumlar kapalı

yanıt4
yanıt0
zeki:

yanlış yere yazmış olsan da kesinlikle haklısın

yanıt2
yanıt1
a:

izel cok tatlı bir bayan

6
1
yanıtYanıtla
zeki:

urfalı mısın?

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title