Haberler

Müsiad İzmir'in Kasım Ayı Konuğu Necip Nasır Oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen Kasım Ayı ’Liderler Kahvesi’ programının konuğu, Müteahhitler Federasyonu (MÜFED)’nun Başkanı Necip Nasır oldu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen Kasım Ayı 'Liderler Kahvesi' programının konuğu, Müteahhitler Federasyonu (MÜFED)'nun Başkanı Necip Nasır oldu. Nasır, genç girişimcilere başarılı olmamın sırlarını paylaşırken, aynı zamanda İzmir'deki uygulanan kentsel dönüşüm ve alt yapısıyla da alakalı bilgiler verdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen Kasım Ayı 'Liderler Kahvesi' programı gerçekleştirildi. Ülkü Park Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantının konuğu Müteahhitler Federasyonu (MÜFED)'nun Başkanı Necip Nasır oldu. Ticari hayatındaki önemli dönüm noktaları ve tecrübelerini genç iş adamlarına aktaran Necip Nasır, İzmir'de konut stokunun yüzde 85'inin dönüşmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. İstanbul-İzmir Otoyolu ve Ankara-İzmir hızlı tren hattının İzmir'i bir cazibe merkezi haline getireceğini hatırlatan Nasır, "Önümüzdeki 10 yıl içinde konut açısından en büyük talep İzmir'de olacak. Müteahhitler Federasyonu çatısı altında doğan sinerji ve güç birliğiyle sektörü daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Türkiye'de müteahhitliğin tanımının yapılması gerekmektedir. Ülke genelinde kurduğumuz konfederasyon ile müteahhitlik mesleğinin sınırlarının belirlenmesi, için çalışıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yapılan çalışmalarda sona gelindi. Türkiye'de 300 binin üzerinde müteahhidin olduğunu biliyoruz. Çıkacak kanunla müteahhitliğin tanımı yapılacak ve çerçevesi belirlenecektir. Sektörün disiplin altına alınması ve daha kurumsal bir yapıya kavuşmasıyla birlikte yurt içi ve yurt dışından büyük katma değer elde eder hale gelecektir" dedi.

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Mustafa Temel de, Necip Nasır'ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Vermiş olduğu bilgiler hakikaten iş hayatımızda uygulanabilecek önemli bilgiler. Biz genç işadamlarına vermiş olduğu bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Toplantı, Necip Nasır'a takdim edilen plaketin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Nasır Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title