Haberler

Muş'ta İş Yeri Açılışı

Muş Belediye Başkan Vekili Fevzi Köse, yeni adresinde hizmete giren Muş Kebap Salonu’nun açılışını yaptı.

Muş Belediye Başkan Vekili Fevzi Köse, yeni adresinde hizmete giren Muş Kebap Salonu'nun açılışını yaptı.

Daha önce Yeni Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi mevkiinde hizmet veren işletme, Hürriyet Mahallesi Dilan Mert İş Merkezi altındaki yeni yerine taşındı. Abit Bingöl'ün işletmeciliğini yaptığı Muş Kebap Salonu'nun açılışı, Belediye Başkan Vekili Fevzi Köse, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Ortaç ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile yapıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Köse, bu sektörde emek veren işletmelerin Muş'un kültürüne de katkı sunduklarını belirterek, "Açılışlar yeni bir umudun, yeni bir heyecanın başlangıcıdır. Kapanışlar ve sonlar da insana hüzün verir. Bugün de bizler, bir açılışın heyecanını yaşıyoruz. Uzun yıllardır lokanta sektöründe hizmet veren bu işletmemizin yeni adresindeki iş yerinin açılışını yapıyoruz. Allah, bu iş yerinden beklenen bütün kazanım ve kazançları burayı açan kardeşlerimize nasip etsin. Kazancın yanında hayırlara vesile kılmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İşletme sahibi Abit Bingöl de, 1954 yılından beri bu sektörde hizmet verdiklerini belirterek, Muş halkına daha iyi hizmet vermek için sürekli yenilik içinde olacaklarını söyledi. Adres değişikliğine değinen Bingöl, "Vatandaşlarımızın daha ferah ve nezih bir ortamda vakit geçirebilmelerini sağlamak için adres değişikliğine gittik. Yeni adresimizde daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Kaliteden ödün vermeden istikrarlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı sunarım" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hürriyet Mahallesi FEVZİ KÖSE Bingöl Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title