Haberler

Murat Serezli kimdir, kaç yaşında, nereli? Murat Serezli hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Murat Serezli, şu günlerde 112 Acil Çağrı programıyla gündeme geliyor. Murat Serezli'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Murat Serezli kimdir? Murat Serezli kaç yaşında? Serezli hakkında bilinenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Murat Serezli'nin sunumuyla haftada bir gün ekranlara gelecek olan "112 Acil Çağrı" ilk bölümüyle 22 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1'de izleyiciyle buluşacak. Murat Serezli'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Murat Serezli kimdir? Murat Serezli kaç yaşında? Serezli hakkında bilinenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

MURAT SEREZLİ KİMDİR?

Esat Murat Serezli, 3 Ekim 1969 doğumludur.Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin oğludur. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından itibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği 4 reklam başarı kazandı, yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan oldu. Kristal Elma kazandı. Hemen ertesi sene Axess için yarattığı Komiser Kemal tiplemesi de büyük beğeni topladı ve o reklamlar da Kristal Elma kazandı. Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3D animasyon ve yönetmenlikten biraz uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuğa yöneldi. Birçok sinema filmi, dizi ve sitcom'un ardından, Av Mevsimi ve Devrim Arabaları'ndaki drama performansları ününü arttırmasına yetti. Özel gecelerde sunuculukları ve reklam seslendirmeleri ile de bilinen oyuncu, İyi Beslen Mutlu Yaşa adlı programın ardından, 2013 yılında Atv'de yayımlanan Kapanmadan Kazan adlı yarışma programını sundu.

Rol aldığı diziler :

Yeter

Böyle Bitmesin

Sevdaluk

M.U.C.K. (2012)

Yalan Dünya

Sihirli Annem

Türk Malı

Çılgın Kanal

Teyzanne

Derman

Tatlı Bela Fadime

Hayat Bilgisi

İşler Güçler

Savaşçı (2017-2021)

Filmografisi

Şeytan Çıkmazı

Deliormanlı

Ertuğrul 1890 (Japonca adı: ??1890, Kainan 1890)

Görkemin Yakışıklılığı

Senin Hikayen

Seni Seviyorum Adamım

Süper Türk

Eyvah Eyvah 3

Eyvah Eyvah 2

Will

Av Mevsimi

Herkes mi Aldatır?

Gelecekten Bir Gün

Kirpi

Devrim Arabaları

Kurbanlık

Görev Kıbrıs

İş arıyoruz

Gelecekten Bir Gün

Pişt (2015)

Dağ 2 (2016)

Özgür Dünya (2019)

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Murat Serezli Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title