Haberler

Murat Başoğlu'ndan "Cehennemde Yanacaksın" Diyen Takipçisine Küfürlü Cevap

Güncelleme:

Yeğeniyle özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sosyal medyadan kendisine "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" diyen takipçisine küfür etti.

1.5 yıl önce Bodrum'daki bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu özel görüntüleri çıkan ve zor günler geçiren Murat Başoğlu, sosyal medya hesabından kendisine olumsuz yorum yapan takipçilerine sert çıktı.

YORUMLARA SİNİRLENDİ

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, Instagram hesabından, paylaştığı videoya "Ne güzel yanıyor odunlar" notunu düştü. Bir takipçisinin "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" yorumu üzerine Başoğlu çileden çıktı.

Murat Başoğlu'ndan 'Cehenneme Yanacaksın' Diyen Takipçisine Küfürlü Cevap

TAKİPÇİSİNE KÜFÜR ETTİ

Takipçisinin yorumuna sinirlenen Murat Başoğlu, "Arkadaşlar hayatımda hiç bir sosyal medyada adam satın almadım yazanlara bakılırsa adam değiller, o yüzden para etmezler burada olmak istemeyen s... olup gitsin" cevabını verdi.

Murat Başoğlu'ndan 'Cehenneme Yanacaksın' Diyen Takipçisine Küfürlü Cevap

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Sosyal Medya Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

ELLİSEKİZ:

Murat yeneniyle olmasında ne sakınca var ki anlayamadım. kocasıyla mutlu olamayanlar kadınların da mutluluğu dışarda araması çok doğal modern düşünelim.

3
38
yanıtYanıtla
ZUP 27:

onlar bunları sorgulamazlar boyna karı alırlar sonra boş ol derler ufak çocuk evliliklerine sünnet derler igrenç insanlar yobaz sürüleri bir yok olmadılar

yanıt2
yanıt4
vatandaş rıza:

yani ailem diyorsun benden hoşlanmadıysa başka erkekle yatabilir hiç önemli değil diyorsun medeniyim modernim bu gayet normal bir şey diyorsun öylemi. .

yanıt10
yanıt1
X-REM:

Ellisekiz, senin gibilere modern medeni denmez mezhebi geniş denir. Evine gelene gidene eyvallah diyenlerdensin çok belli.

yanıt14
yanıt0
........:

utanması gerekirken başını öne eğmesi gerekirken kayıplara karışması gerekirken yazıklar olsun

27
4
yanıtYanıtla
LADYLADY:

Nasıl bir yüzsüz ki bu adam hala sosyal hesaplardan paylaşım yapabiliyor. Nasıl acayip insanlar var ki bir de onu takip ediyorlar?. . .

29
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu devirde dogruları söylemek nerdeyse suç gibi görülüyor..eskiden birisinin yanlışını söylediğinizde,,özür dilerim abi bir daha olmaz derdi,,,şimdi nerdeee öyle insanlar..!!!!

16
6
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Murat bu ülkeden senin gibi genişlerin sektör olup gitmesi gerekmektedir.

20
1
yanıtYanıtla
ali:

ya adama bu tepki niye. resmen linç. sanki bi bu aldatan. aldattı ise ki bilmiyom onla karısı arasında. boşanır olur biter. bedel budur. çok üzerine geliniyor. irem derici kocasını bıraktı parayı bulunca hiç lafyok. ceceliye de aynı oldu beraber yaşıyorlarmış dendi. adam paylaşım yapar yani ne var. bence sorun yok

2
17
yanıtYanıtla
..:

sen ahmakmısn. konu aldatma deil kendi öz yeğeni ( bir nevi kızıyla ilşki ) yaşıyor. daha nekadar net analatablirim

yanıt3
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title