Haberler

Münir Özkul'un Kızını Duygulandıran Sürpriz

Cihangir Semt Konağında düzenlenen Pilav Günleri etkinliğinde sahneye çıkan anaokulu öğrencileri Hababam Sınıfı gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Cihangir Semt Konağında düzenlenen Pilav Günleri etkinliğinde sahneye çıkan anaokulu öğrencileri Hababam Sınıfı gösterisiyle büyük beğeni topladı. Minik öğrenciler gösterinin ardından Güner Özkul'a babası Münir Özkul'un fotoğrafını hediye etti. Güner Özkul sürpriz hediyesi karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Semt Konakları Pilav Günleri bir birinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Her gün ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinliklerin bu seferki adresi Cihangir Semt Konağı oldu. Semt Konağı öğrencilerinin gösterileri ile renkli görüntülere sahne olan ekinliğe, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Usta oyuncu Münir Özkul'un kızı Güner Özkul ve torunu Süreyya Özkul da katılarak öğrencilerin sahne performanslarını yerinde izledi.

Minik öğrencilerden Güner Özkul'a sürpriz

Semt Konakları Anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler Hababam Sınıfı gösterisiyle büyük beğeni topladı. Gösterinin ardından minik öğrenciler Güner Özkul'a babası Usta oyuncu Münir Özkul'un fotoğrafını hediye etti. Sürpriz hediye karşısında duygu dolu anlar yaşayan Güner Özkul minik öğrencilere teşekkür etti. Sahne gösterimlerinin sonunda Semt konaklarında eğitim alan Anaokulu öğrencileri Başkan Demircan'la birlikte keplerini havaya fırlatarak ilk mezuniyetlerini kutladılar. Daha sonra vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Beyoğlu böylesine iyi sanatçılar çıkartmaya devam edecek

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir'in çok önemli bir semt olduğunu belirterek, "Cihangir; sanatçısı, bilim adamı, siyasetçisi, yazarı bol bir yer. Münir Özkul da kalbimizin derinliklerinde, buranın insanı. İnşallah cihangir, Beyoğlu böylesine iyi sanatçılar çıkartmaya devam edecek. Bugün Münir Özkul'un ailesi de burada. Ben kendilerine programımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. Cihangir Semt Konağımız güzel hizmetler vermeye başladı. Burası 400 çocuğa ve 2 bin 400 tane de yetişkine hizmet veriyor. Beyoğlu'nda burası gibi 15 tane Semt konağı var. 150 bin kişiye hizmet veriyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Güner Özkul Münir Özkul Cihangir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title