Haberler

Muharrem İnce: CHP'yi düzeltemezsek partiyi kuracağız

Güncelleme:

"Bin Günde Memleket" hareketini başlatan CHP'li Muharrem İnce, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programında yeni parti iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"CHP'Yİ DÜZELTEMEZSEK PARTİYİ KURACAĞIZ"

Candaş Tolga Işık'ın, "Muharrem İnce neden parti kurmadı? Neden hareket söylemiyle yola çıktı?" sorusuna yanıt veren İnce, "CHP'yi düzeltebilirsek düzelteceğiz. Yoksa parti kuracağız. 4 Eylül'de Sivas Kongresi'nin yıl dönümünde 'Bin Günde Memleket Hareketi'ne başladık. Şehir şehir gezip dinliyoruz. Pandemi döneminde zor oluyor. Doğu yapmışız ki CHP de gezmeye başladı. Ama deniz kenarlarını gezmeye başladılar. Yoksul kesime gidemediler. Daha yoksul kesimleri gezmediler" ifadelerini kullandı.

"ANKETLERDE YÜZDE 16.1 OYUMUZ VAR"

Muharrem İnce, "Memleket Hareketi bir parti olsa, Meclis'te grup kurabilecek milletvekili sayısına sahip olabilir mi?" sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:

"Bizim böyle bir derdimiz yok. Ama şunu biliyorum ki; iki firmanın bana gönderdiği anketlere göre 16,1 oy alıyoruz. '17,3 de verebiliriz' dedi. Bu anketi biz yaptırmadık. Önümüzdeki günlerde elbette yaptıracağız."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı!
500

Yorumlar (20)

Mert ekin:

İyi partiye demokratik bir seçenek diye 15 tane vekili kiralık veren chp muharrem incenin partisine de vekil versinde görelim demokrasi anlayışını..sonuçta mecliste çeşitlilik diyordu iyi parti için..aynısını bekliyoruz

6
2
yanıtYanıtla
Burhan:

Zamanında ses çıkmalıydı. Bundan sonra zor.

6
2
yanıtYanıtla
Kibarca:

Sayin kiliçdaroglu dürüst biri, chp nin basinda oldukça bir yere varamaz. Chp nin basina mutlaka baskasi geçmeli.

3
4
yanıtYanıtla
D:

BENİ ÜZEN Kendini tekrar eden yenilik olmayan bir pehlivanın aynı ringe çıkması. FİLLER TEPİŞİR KARINCALAR EZİLİR.

yanıt0
yanıt0
Hasan:

Muharrem oluncachp yukselır

4
2
yanıtYanıtla
İşkembeden:

Partinde dur ve mücadeleni ver. Yok ben parti kuracağım dersen alacağın oy yüzde 1 bile olmaz silinir gidersin. Anketleri ben yaptırsam bende yüzde 30 alırım

2
4
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Chp mümkün değil düzelmez oraya çöreklenmiş bir kesim var en iyisi düzgün parti kur oy verelim

3
1
yanıtYanıtla
Kurarsan:

Oyum sana başkan hadi bakalım görsün şu millet adamı

0
3
yanıtYanıtla
Kagaan:

Hdp den uzak durup yapilan camileri elestirmekten vazgectigi anda iktidarda Chp ama nerde onlarda o kafa bu kadar basit iki seyi yapamiyorlar....

3
0
yanıtYanıtla
ERKAN:

Bİ KEREDE OKUL YAPSANIZ YAA

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title