Haberler

Aleyna Çakır olayında fuhuş iddiasının ardından aile avukatı, Ümitcan Uygun hakkında suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Aleyna Çakır olayında yeni bir gelişme yaşandı. Çakır'ın ölümüyle ilgili Ümitcan Uygun'un Aleyna'yı fuhşa zorlayarak üzerinden para kazandığı iddiası gündeme gelirken ailenin avukatı Umur Yıldırım, konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tüm Türkiye'nin gündemine oturan Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili yeni iddialar gündeme geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan ve Tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Aleyna Çakır dosyasında flaş bir gelişme yaşandı. Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'a şiddet uyguladığı görüntülerin ardından Uygun'un Aleyna Çakır üzerinden fuhşa zorlayarak para kazandığı iddiası gündeme geldi.

YENİ SUÇ DUYURUSU

Aleyna Çakır ailesinin avukatı Umut Yıldırım, konuya ilişkin savcılığa yeni bir suç duyurusunda bulundu. Aleyna'nın komşusu ve arkadaşlarının hem ses kayıtlarını hem de talihsiz kızın fuhşa sürüklendiği iddiaları üzerine suç duyurusunda bulunuldu. Çakır ailesinin avukatı Yıldırım, ses kayıtlarının savcılığa sunulduğunu ve son gelişmeyle birlikte yeni bir suç tipinin daha ortaya çıktığını söyledi.

Aleyna Çakır olayında fuhuş iddiasının ardından aile avukatı, Ümitcan Uygun hakkında suç duyurusunda bulunduÜmitcan Uygun

YENİDEN İFADEYE ÇAĞIRILABİLİR

Avukat Yıldırım, söz konusu yeni iddiaların ardından soruşturmaya başlarsa Ümitcan Uygun'un dördüncü kez ifadeye çağrılacağını belirtti. Öte yandan Aleyna Çakır'ın ailesi kızlarının katilinin Ümitcan Uygun olduğunu ifade ederken kendilerinin de tehdit altında olduğunu söyledi.

MÜGE ANLI: SUÇLULARIN CEZASINI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM

Müge Anlı ise yaptığı açıklamada, "Ben Aleyna'nın ailesinin 'Ölüm tehdidiyle yaşıyoruz' demesine açıkçası son derece üzüldüm. Ne demek yani zaten evlatlarını kaybetmişler. Bir de ölüm tehlikesiyle yaşıyorlar. Bunlar doğru şeyler değil. Ben bir hukuk devletine bunları yakıştıramıyorum. Bunların bir an evvel ortaya çıkarılıp varsa da cezalıların ve suçluların cezasını çekmesini istiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Hem suçlu hem güçlü. Hem bir üzüntü yaşıyorsun hem de öldürülmekten korkuyorsun. Tehdit edildiğini söylüyorsun. Bunların varsa eğer delilleri ortaya konulsun" dedi.

Aleyna Çakır olayında fuhuş iddiasının ardından aile avukatı, Ümitcan Uygun hakkında suç duyurusunda bulunduAleyna Çakır

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Çakır Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500

Yorumlar (22)

HERO:

Esra Erol ve bu şahısın programları kapatılsın.

37
33
yanıtYanıtla
Hakyol:

Onun gibi ve senin gibi zihniyetlerin yaptıklarını ortaya çıkarttığı için mi

yanıt0
yanıt0
TURK:

Bir de çıkıp biz ülkücüyüz demiyorlar mı. ülkücülük ne demek biliyorlar mı acaba

37
5
yanıtYanıtla
MLK:

böyle kızlar oldukça bu haberleri daha çok görürüz bırakın sevgiliyi selam verdiğiniz insanı bile iyi seçin iki güzel söze iki gülücüğe aldanmayın gencecik yaşta yok olup gidiyorsunuz ülkemiz maalesef tecavüze çocuk istismarlarına ve adam öldürme gibi ağır suçlara o kadar naif davranıyor ki bu tip vakaların artışına sebep oluyor. Başkana sen bana karışamazsın de hemen 4 yıl hapsi alırsın adam öldür tecavüz et ertesi gün serbest kalırsın böyle bir yönetimin elindeyiz maalesef yönetim değişmeli

26
8
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

Neden hiç bir haber bu kadının Nerede çalıştığını yada mekanı konuşmuyor ?

16
8
yanıtYanıtla
...:

ne önemi var

yanıt4
yanıt1
FOZOLİF:

ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN BÖYLE PİSLİK BİRİNE DENK GELDİ HAYATIN ZATEN BİTMİŞ DEMEKTİR. ORDA KENDİ İSTEĞİYLEDE ÇALIŞMADIĞI AŞİKAR. HEM İSTEĞİYLE ÇALIŞMIŞ OLSA BİLE HİÇ KİMSE ONA İŞKENCE YAPAMAZ ÖLDÜREMEZ.

yanıt10
yanıt1
Ülkücü Gençlik:

Ülkücüyüz diyenlere bakın kadin ticareti suçlaması var. Ümitcan ekibinin çete olduğu belli arkasında kimler var? Hangi pis işlerini böyle eşkiyalara yaptırıyor sözde Osmanli torunlari?

22
2
yanıtYanıtla
Yahya:

Çetelik her hangi bir partiyle alakası yok. Her parti içinde, iktidar veya muhalif, kötü niyetli insanlar var. İspatlar varsa yasal yoldan gereken işlemler yapılır.

yanıt0
yanıt0
Çamlıcalı:

Umarım adalet yerini bulur... Bu kıza çok çektirmişsin öldürdün mü bilemem ama defalarca yaşarken ölmüş.. Allah rahmet eylesin

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title